2777
2789
عنوان

فرزند دوم

760 بازدید | 60 پست

خانما من دخترم یکسال وپنج ماهشه میخوام دوسال ونیم که شد به فکر بچه دوم باشم ولی تصمیم قطعی ندارم دودلم

بچم خیلی فعاله خودم شاغلم تو اموزشگاه 

شوهرمم شاغله از لحاظ مالی برا بچه مشکلی نداریم 

کمکی هم مادرشوهرم نزدیکمونه میگه برا بزرگ کردنش من همراتم اینم بگم بچه قبلی خودش بزرگ کرد 

دودلیمم بخاطر تاپیکای نینی سایته همش ناله میکنن که بچه دوم خیلی اذیت میکنه وهزارتا چیز دیگه 

شوهرمم تک فرزنده بچه دوست داره منم بچه خیلی دلم میخواد ولی همش ترس اینکه نتونم اپسشون بربیام ازارم میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تاپیکای نی نی سایتو تفریحی میخونم ..................اصلا جدی نمیگیرم که بخام تو تصمیمای مهم زندگیم بهش فکر کنم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه دوم خیلی ناز داره درست برعکس اولی

خیلی ها دومی رو بعد از سال ها باردار میشن 👹

پس بنظرم زود دست بکار شو🕳

هزار بار مرا کُشت و زنده کرد، آری! امید گاه همینقدر مایه ی رنج است!!

هرکسی از دید خودش نظر میده زیاد به نظر دیگران اهمیت ندید همینکه توانایی مالی و ساپورت خانواده و همراهی گسی رو دارید و دوست دارید کافیه ولی خب قطعا بچه دوم چالش های خودشو داره که خب طبیعیه و باید مدیریت بشه 

ببین اگر تصنیم قطعی داری. از تجربه های خوب دیگزان درس بگیر نه بدشون. اگر مادرشوهر زن خوبی همراهته همسرتم کمک میکنه و درک داره حتما بیار جون بلاخره بچه تنها اذیت میشه وقتی خواهر یا برادر نداشته باشه. منم بشخصه پسرم الان چهارسالش منتظرم امسال خونه که خریدیم و مستقلتر شدم بچه دومم رو بیارم. چون واقعا یدونه کمه. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

عزیزم شرایط زندگی و اعصاب و ظرفیت ادما متفاوته خودت بهتر میدونی این چیه که از بقیه که تو رو روحیات و اخلاقت رو نمیدونن میپرسی خودت شرایط رو در نظر بگیر و تصمیم بگیر

من تاپیکای نی نی سایتو تفریحی میخونم ..................اصلا جدی نمیگیرم که بخام تو تصمیمای مهم زندگی ...

دقیقاا آفرین منم.. چون حس میکنم اونقد عاقل هستم که افکار دیگران زیاد اهمیت ندم. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
بچه دوم خیلی ناز داره درست برعکس اولیخیلی ها دومی رو بعد از سال ها باردار میشن 👹پس بنظرم زود دست بک ...

مثل من فاصله شون زیاده ...واقعا ناز داره.....آوردنش بهترین تصمیم زندگیم بود