2777
2789
عنوان

فرزند دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 60 پست

من دوتا دختر دارم کمک خواهر شوهر و مادرشوهرم رو دارم ولی الان که خداخواسته حاملم دلم برا دختر کوچولوم میسوزه ک سه سال و سه ماهشه 

بنظرم بزار بچت بزرگ تر شه از محبتت سیراب باشه

مامان سه تا قندعسل

البته من کمکی مث شما ندارم  ولی شکر خدا همسرم همراهی میکنه تو بزنگاه ها هم مادرم اینا ب دادم میرسن

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوتا دختر دارم کمک خواهر شوهر و مادرشوهرم رو دارم ولی الان که خداخواسته حاملم دلم برا دختر کوچولو ...

عزیزم نگران نباش  خدا بزرگه ان شالله خدا کمک همه مادرا باشه. منم تقریبا شرایطم مث شماست البته من خودم بچه سوم خواستم ولی بچه دومم وقتی سومی دنیا بیاد تازع همسن دختر شما میسه

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
عزیزممم مرسی بابت دلگرمیت ؟چندهفته ای؟ جنسیت بچه هات چیه

۹ و پنج روز   هنوز جنسیت مشخص نیس 

دخترن

الان چطوری باهاش اذیت میشی ؟بنظرت منم بیارم

بنظر منم شرایطش رو داری حتما بیار پشیمون نمیشی 

ببخشید ولی اینجا از مادرا نظر بپرس الان همه سایت رو بچه گرفته که مخالفه با بچه اوردن

بچه هم بنظرم دوتا داشته باشی هم هم بزرگ شن بهتر از فاصله سنی زیاد هست

و تجربش رو دارم که میگم

یه مامان23ساله خدایا شکرت بخاطر داشتن پسرام🫀

خداروشکر بهم یه امید رو به جلو دادین چقد خوب ایشالله خدا برات سبزشون کنه

زنده باشی عزیزم...همیشه تصمیمی روبگیرکه خودت راحتی بچه هات باهم بزرگ‌میشن خیلی خوبه

همسرم و پسرام همه ی زندگیه من😍

عزیز دلم من مامان سه تا پچم ..شرایط مالیمون هم متوسط تازه کلی هم بدهی داریم و اینکه اصلا کمکی ندارم فقط تنها شانسی که آوردم شوهرم توقع زیادی ازم تو کارای خونه ندارن و درک می‌کنه...بااین شرایط میگم بچه دوم و سوم خیلی عالیه هم برای بچه دولت خوبه هم خودت ...باورکن من خواه شوهرم و خواهرم یکدونه بچه دارن ...بچه هامون خیلی اخلاق های عجیبی دارن و همش تنهام اما وقتی تعداد بچه بالاست جو خونه عالیه ..

اگر سنتون بالاست بیاریدولی اگر زیر سی هستی صبر کن دخترت چهار سالش بشه

اتفاقا بنظر من زیر سی بیاری عالی چون بدنت انرژیش بیشتر من اولی و دومی رو زیر سی آوردم خیلی بارداری بهتری داشتم تا اینکه سومی رو بالای سی آوردم ...بدنم بیشتر کم آورد چون هرچی سن می‌ره بالاتر بدن ضعیف تر میشه ..باخودم میگم کاش سومی رو هم زیر سی میاوردم