2777
2789
عنوان

فرزند دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پسرم سه سال وپنج ماهش بود ک بچه دومم به دنیااومد.فقط ماه اول سخت بود بعدهمه چی افتادروی روال..بعدش هم همبازی همدیگن واقعن اونقدری ک یه سریا ناله میکنن سخت نیست

همسرم و پسرام همه ی زندگیه من😍
تاپیکای دیگرانو ول کن توبرای شرایط خودت تصمیم میگیری من اگه کمک داشتم بازم میوردم متاسفانه تنهای تنه ...

کمک شوهرم سه روز خونس شش روزم سرکاره شیفتی

مادرشوهرمم هروقت باردار میشم میاد کمک دستم ومیره تا بچم شش ماهه شه حقوقمونم خوبه 

براچی میشه دلیل بیارین

از نظرم بچه اولتون بهتره بزرگتر شه نیاز به محبت بیشتری داره تو این سن و اینکه شما هم شاغلید بلاخره  اگه فکر میکنید همونطور که میتونید از لحاظ مالی بهشون برسید از لحاظ عاطفیم میتونید اوکیه 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

ما اب و هوای پاک نداریم

دیگه مشکلات اقتصادی و امور نگهداری پیشکش

بعدشم چرا باید بچه بیاریم و در حساس ترین سن رشد و تربیتش یه نفر دیگه بزرگش کنه

من خودم به شدت روی تربیت و متد اموزشی حساسم،در کل هم دیگه اعصاب و بدن بچه داری ندارم،خدا همین بکی رو واسم حفظ کنه،انسان و مفید بار بیاد و بتونم اسایش و رفاهش رو تا حد امکان تامین کنم جهاد اکبر کردم

من پسرم سه سال وپنج ماهش بود ک بچه دومم به دنیااومد.فقط ماه اول سخت بود بعدهمه چی افتادروی روال..بعد ...

خداروشکر بهم یه امید رو به جلو دادین چقد خوب ایشالله خدا برات سبزشون کنه

براچی میشه دلیل بیارین

عزیزم من بچه اولم سه سال از دومی بزرگتره خیلی اذیت شدم 

بچه ی اولم وابسته ام بود حتی باید دستشویی خودم میبردمش

به نظر من بیار ولی وقتی اولی دست چپ و راستش رو بدونه بهتره

بیار بابا اینجا کسی از خوشبختیش نمیگه تقریبا همه از درد و غم هاشون میگن

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
دقیقاا آفرین منم.. چون حس میکنم اونقد عاقل هستم که افکار دیگران زیاد اهمیت ندم.

طرف تاپیک میزنه 23 سالمه دیره برم یه هنری یاد بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اصلا یه چیزایی میگن..........یا میگه 40 سال میانساله...............شوهرم قربونم رفت........اونیکی گفته گمشو ولی هنوز دوسش دارم...........همشو تفننی نگاه کن اسی

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

مثل من فاصله شون زیاده ...واقعا ناز داره.....آوردنش بهترین تصمیم زندگیم بود

من ۶ساله دومی رو میخوام هنوزم موفق نشدم 

دخترم ۱۰ سالشه

هزار بار مرا کُشت و زنده کرد، آری! امید گاه همینقدر مایه ی رنج است!!
کمک شوهرم سه روز خونس شش روزم سرکاره شیفتیمادرشوهرمم هروقت باردار میشم میاد کمک دستم ومیره تا بچم شش ...

من اگه این شرایطو داشتم سه تا دیگه هم میوردم ولی باورت میشه من حتا تو بیمارستانم تنها بودم ، فقط سه روز مادرم پیشم بود 

یه اتفاقی افتاد مجبور شد بره ، با شکم بخیه خورده باید بلند میشدم‌همه ی کارا رو میکردم ، شوهرم کمک میکرد ولی بودن یه شخص دیگه اصلا یه دنیای دیگه ایه 😭

بچه دوم و پنج سالش بود اوردم خیلی تو روحیش تاثیرات مثبت داشت الانم باهم خوبن  و سومی رو باردارم. بعد س سالگی بچم دنیا میاد ان شالله

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "