2777
2789
عنوان

قلبم از ناراحتی میخواد منفجر بشه

1342 بازدید | 97 پست

سلام شبتون بخیر دوستان،من یه خواهر زاده دارم که ۱۴ سالشه الان تقریبا چهار ساله یهویی بیماری اعصاب گرفته و دارو میخوره خیلی ام زیاد،دو سه هفته ای بود دکترش داروهاسو نصف کرده بود مام همه خوشحال بودیم و خداروشکر میکردیم امروز خواهر مجردم مهمونم بود گفتش صبح دوباره دچار حمله عصبی شده قلبم بدرد اومد خیلی دلم براش میسوزه خیلیییی خوشگله وقتی دخترای همسنشو میبینم غم عالم میشینه تو دلم،ولی یچیز دیگه شنیدم که ناراحتیمو صد چندان کرد .فاصله خونه خواهرم با مادرم یه کوچس چند روز پیش داشته میرفته خونه مادرم والبته برای اولین بار بوده که تنها بوده وقتی میرسه اونجا خواهرم که مجرده میگه نفس نفس میزد شدید سرخ شده بودو ترسیده بود گفته بودیه پسره دستامو گرفته بود میخواست بوسم کنه ولم نمیکرد میگه همگی رفتیم سر کوچه ولی خبری از پسره نبودخیلی ناراحتم از فرط عصبانیت نمیتونم گریع کنم تورو خدا دعا کنین خدا شفاشو بده خیلی گناه داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااي عزيزم انشاالله كه بهتر بشه ،علتشو نفهميديد ؟ شايد كسي ازاراش داده حمله بهش دست داده مث ماجرايي كه تعريف كرده 

آرزوها پيله هايي در دل هستند كه با اميد پروانه اي ،بال گشوده و به سوي خدا اوج مي گيرند .

پسره مریض وحشی خیر ندیده.انسان نبوده.بمیرم.الهی زود خوب میشه.اما این.داروها خودشونم تاثیر مخرب دارن.کاش میبردینش روانکاو و هیپنوتیزور نه روانپزشک.منم تجربه مصرف این داروهارو دارم.و بدتر شدم 

مدیونید فکر کنیدجانی دپنیستم  
تمام خانوادمون نذر کردیم براش چهارساله از ته دل نخندیدیم تمام فکر وذکرمون هستیه

حق دارید ناراحت کنندس.ولی پیش یه مشاور خوب و دلسوز ک واسش وقت بذاره هم بی تاثیر نیستا

دلبندم ؛بند بند وجودت را به خدایی سپردم که بیشتر ازمن هوایت را دارد😚😍