2777
2789

پول هدر دادنه به خدا به چند دلیل واصلا موفقیت ی حاصل نمیشه اول اینکه شما نیاز دارین مباحث رو برحسب نیاز خودتون. دوره کنین ولی قلم چی به صورت یکسان خیلیییییی سریح از همه ی مباحت میگذره دوم آمار و جامعه اماری کاملا دوره و تقلب زیاده سوم اگه میبینن رتبه برتر داره شک نکنید به خاطر قلم چی نبوده اونا پایشون خدااااا بوده واسه مرور قلم چی می‌زند و با برنامه قلم چی جلو نمی‌رفتم واگه میرفتن همه درسا رو فول بودن و فقط دوره بود پنجم خودتون رو مجاب کنید به خوندن عمیق با قلم چی  درگیر بسیار شدید واسه حاشیه میشید مثل تراز و..... سوالات رو تو خونه بزنید و با برنامه خودتون جلو برین 😍❤️

اگه خواستی بفهمی یکی انسانه... انسان..... فقط انسان..... این تست رو ازش بگیر این تست خیلییی مهمه و بابت این تست و آزمایش تست خیلی آدم ها فدا شدن😔😔😔 پس قدر این تستو بدون🙂👌رو خور نداره اصلاااااا      آماده ای ؟؟                                                         بهش بگو نظرت و حست راجب جنگ غزه و بچه های غزه چیه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مخالفم 

نیازی نیس طرف کامل به بودجه برسه میتونه تقسیم کنه یه سری فصلا رو موقع مرور های قلمچی یا تکرار هاش بخونه

درضمن چیکار جامعه آماری داری باید ببینی درصدت چ جوریه نسبت به مطالعه ای ک داشتی اونو پیشرفت بدی تحلیل کنی و رفع اشکال کنی