2777
2789
عنوان

قلبم از ناراحتی میخواد منفجر بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1343 بازدید | 97 پست
خودمم همین پیشنهادو به خواهرم دادم خونشونو واسه فروش گزاشتن ولی اگه کسی نخره باید ترغیبش کنم بره مست ...

آخی عزیزم ایشالا زودتر فروش بره بهتربشه چون بچه خیلی داره اذیت میکشه 

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم دوستان ازینکه وقت گزاشتین،خواهش میکنم دعاش کنین اسمش هستیه دعا کنین خدا به مادرش ببخشدش ،خدا برهرکاری تواناست وهمچین معجزه ای براش کاری نداره شما دعاش کنین شاید بخاطر شما شفاش بده صدای مارو که چند ساله نمیشنوه

نینی سایتیا مهربونن قبلا که خواننده خاموش بودم یادمه چقد دعا و نذر کردن واسه پیدا شدن اون پسر کوچولو اسمش امیر علی بود انگار که اوردنش ماه عسل،یروز میخوام تاپیک بزنم یه نذری باشه که همه دعا کنن براش ایمان دارم دعایی که در حق کس دیگه میکنیم زودتر میگیره

البته میدونی چیه اون اوایل که مشخص شد بیشفعاله خواهرن خیلی گارد گرفت گفت نمیخوام دارو بخوره و اینا پ ...

عزیزم من این علائم رو دقیقا در یه پسر بیش فعال میدیدم. بیش فعالی میدونید چیه ؟ ترشح هورمونی در مغز به مقدار بیشتر از اونچه لازم هست. و این باعث اختلال در عملکرد مغز میشه.