2777
2789
عنوان

قلبم از ناراحتی میخواد منفجر بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1343 بازدید | 97 پست

اتفاق در کودکی براش افتاده.همینجوری الکی واقعا نمیشه.چون مادرشوهر منم قرص اعصاب میخوره.و دلیل داره.

قرص اعصاب مغز رو مختل میکنه.تازه بعد یه مدت تاثیرش از بین میره یا باید قرص قوی تر بشه یا همین خوردن قرص باعث تلقینش میشه.برا همین فکر میکنه هنوز اثر داره 

دکترا واقعا بیسواد شدن.چرا دختر 14ساله باید دارو بخوره.

محیطشو تغییر بدین.اگه میتونید خونه رو عوض کنید.

ببرینش پیش یه روانشناس خبره که با حرف خوبش کنه نه با قرص.

بهش انرژی مثبت بدین.

اصلا تنهاش نزارین

هَا أَنْتُمْ أُولَاءِ تُحِبُّونَهُمْ وَلَا يُحِبُّونَكُمْ وَتُؤْمِنُونَ بِالْكِتَابِ كُلِّهِ وَإِذَا لَقُوكُمْ قَالُوا آَمَنَّا وَإِذَا خَلَوْا عَضُّوا عَلَيْكُمُ الْأَنَامِلَ مِنَ الْغَيْظِ قُلْ مُوتُوا بِغَيْظِكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نذر موکب حضرت معصومه تو اربعیین به من جواب داد

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
پسره مریض وحشی خیر ندیده.انسان نبوده.بمیرم.الهی زود خوب میشه.اما این.داروها خودشونم تاثیر مخرب دارن. ...

خیر نبینه الهی طفلی داشت بهتر میشد با این کار کثیفش بدترش کرد  

روانشناس و روانپزشکو روانکاو همه چی خیلی سخت تشخیص دادن دو قطبیه 

یک دفعه دوقطبی شده از چهار سال پیش ؟! 😐

یا شاید یک دفعه یک اتفاقی افتاده براش که شما خبر ندارید و به کسی نگفته ؟ 

یا رَب نظر تو برنگردد ...
اتفاق در کودکی براش افتاده.همینجوری الکی واقعا نمیشه.چون مادرشوهر منم قرص اعصاب میخوره.و دلیل داره. ...

مثلا چهار سال پیش یهوییی جیغ میزد مادرشو میزد میخواست فرار کنه نیم ساعت اونجوری بود بعدش میگفت حالم بهتر شد مامان یذره اب بیار بخورم

یک دفعه دوقطبی شده از چهار سال پیش ؟! 😐 یا شاید یک دفعه یک اتفاقی افتاده براش که شما خبر ندارید ...

من با این خیلی موافقم.اعتمادشو جلب کنید .تشویقش کنید یادش بیاره از کجا شروع شد.اطمینان بدید همیشه هواشو داری و حمایتش میکنید تحت هر شرایطی.