2777
2789

خانما کسی بوده که مجردی سختی داشته باشه و ازدواج کرده باشه.دور بشه از خانوادش.واقعا فکر میکنم ارامش داره از خانواده دور بشی

دیگه جنگ عصاب نداری.راحتی.

دلتنگتون شدن دور شدین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۲ ساعت دورم نه چرا راحت بشم مگه از زیر بوته عمل اومدم هرچی باشه منو دنیا اورون بزرگم کردن دانشگاه فرستادن بحث تو همه خونه ها هست مگه میشه از پدر مادر جدا شد و راحت شد اتفاقا هر لحظه دلتنگشونم🥰🥰🥰

من دور شدم به زور هفته ای یه بار برم اونجا یه سر بزنم اره مامانم هی زنگ میزنه میگه بیا و اینا من زیاد نمیرم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من ۱۲ ساعت دورم نه چرا راحت بشم مگه از زیر بوته عمل اومدم هرچی باشه منو دنیا اورون بزرگم کردن دانشگا ...

الهی همیشه دلتون خوش باشه.درسته 

بحث هست ولی واقعا من فشار روحی رومه

فکر کن خودشونم میگن برو شوهر کن برو راحت بشیم.

دلم میخواد برم ارامس داشته باشم

عزیزمم .مجرد بودین باهم مشکل داشتین یا نه؟من الان فراری م از خونه بابام.ولی ناچارم موندم.مجردم

مشکل که ن ولی خیلی گیر میدادم اینا خیلی سخت گیری بود

اشکال نداره عزیز بعدا میفهمی واسه خودت بود

الان راه دورم خیلی دلتنگشون میشم هم 

من دور شدم به زور هفته ای یه بار برم اونجا یه سر بزنم اره مامانم هی زنگ میزنه میگه بیا و اینا من زیا ...

هرچی کمتر بری عزیزتری .دیدگاه من اینه ها.بیشتر حرمتتو میگیرن

الهی همیشه دلتون خوش باشه.درسته بحث هست ولی واقعا من فشار روحی رومهفکر کن خودشونم میگن برو شوهر کن ب ...

درسته ولی بعد ازدواج هر دو طرف تازه قدر همو میدونن🥲انشالله عروس شدی به حرفم میرسی خب منم مجرد بودم میگفتم ازدواج کنم برم خونه خودم راحت باشم کی میحوابم کی بیدار میشم چی میخورم ولی الان مخصوصا پنجشنبه ها دلم میخواد نزدیک بودم میرفتم خونه مامانم مثل همه دخترا

زندگی کلا همینه هممون همیشه ناراضی از یه شرایطی هستیم