2777
2789
عنوان

قلبم از ناراحتی میخواد منفجر بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1343 بازدید | 97 پست
یک دفعه دوقطبی شده از چهار سال پیش ؟! 😐 یا شاید یک دفعه یک اتفاقی افتاده براش که شما خبر ندارید ...

پیش چنتا روانشانس خوب و سرشناس بردیمش گفتن اتفاقی نیوفتاده،چهار سال پیش شروع شد بعداز چند ماه که تحت نظر بود تشخیص دادن دو قطبیه

مثلا چهار سال پیش یهوییی جیغ میزد مادرشو میزد میخواست فرار کنه نیم ساعت اونجوری بود بعدش میگفت حالم ...

چهار سال پیش شاید یک اتفاقی افتاده که این بچه داره اینطوری می کنه ! 

یا رَب نظر تو برنگردد ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری مثلا بیشتر توضیح میدین گلم

مثلا اگر به کاری مثل تاب دادن موهاش عادت داره یه کش به دستش ببندین و بگین هروقت خواستی موهاتو تاب بدی با این بازی کن. اگه به مانیتور برای مطالعه عادت داره کم کم کتاب بدین دستش تا مطالعش از مانیتور به کتاب و کاغذ خوانی منتقل بشه. اگه عادت به غذا خوردن توی ظرف خاصی داره کم کم به ظرفای دیگه عادتش بدین و بعد از مدتی این قضیه رو عادی کنید. قدرت نوشتنشو بالا ببرید مثلا ازش بخواید خاطرات روزانشو بنویسه. اینو در قالب پیشنهاد نوستالژی بهش بدین. به هیچ وجه باهاش مثل یه بیمار برخورد نکنید. کلاس خطاطی بفرستیدش خیلی تاثیر داره. و فیلمای آموزشی براش تهیه کنید که قدرت خلاقیتش بالا بره و حتی کار بهش واگذار کنید. 

دلیلش مشخص نیس یهویی اینجوری شد بدون هیچ دلیل خاصی

خيلي ناراحت شدم خيلي سخته اما اميدوارم درمانش مياد انقدر علم پيشرفت ميكنه و دارها و روش هاي جديد درمان اميد وارم حالش خوب شه

پیش چنتا روانشانس خوب و سرشناس بردیمش گفتن اتفاقی نیوفتاده،چهار سال پیش شروع شد بعداز چند ماه که تحت ...

استارتر جان درخواست دوستی برات فرستادم قبول کن. 

یا رَب نظر تو برنگردد ...

ان شاالله شفاپیداکنه

.چرانمیبرینش پیش دکترای طب اسلامی؟

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊
من با این خیلی موافقم.اعتمادشو جلب کنید .تشویقش کنید یادش بیاره از کجا شروع شد.اطمینان بدید همیشه هو ...

دقیقا همین کارارو انجام میدیم خیلی باهاش صمیمی هستیم  خودشم همکاری نمیکنه اموزش پذیر نیس بچه ها ای کیوش پایینه ۷۵ هستش که گفتن مرزیع

https://t.me/joinchat/BXb07jyBpajr7PASMlRJiw

لینک سوپر گروه حیات سبز👆👆👆

گروه پرسش و پاسخ طب اسلامی مورد تایید و زیر نظر حضرت آیت الله تبریزیان(دامت برکاته)

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊
چطوریه دقیقا میگی چه کاری باید انجام بدیم؟

پارسال دقیقا همین موقع ها بود که بچه دومم رو باردار بودم و میخواستم زایمان کنم 

سر زایمان اولم خ اذییت شدم سزارین بهم نساخت

دوس داشتم اینبار طبیعی بیارم 

اما اصلا دردام شروع نمیشد

همسرم نذر کرد 40هزارتومن هرسال به موکب حضرت معصومه توی اربعین بده

ودرکمال ناباوری تو اخرین لحضاتی که داشتم میرفتم سز بشم یهو دردم شروع شد 

خاطرمو تو یه تاپیک نوشتم میتونید بخونید 

نمیدونم چرا اینارو نوشتم باور کن اصلا دست خودم نبود که نوشتم این نذر رو بکن

بعد زایمانم هم با بچه20روزه خودم وشوهرم و بچه دوساله(اولیم) رفتیم اربعین

واقعا کربلا دراربعین جای عجیبی 

حتما توصیه میکنم

ان شاأالله به حق امام حسین شماهم معجزه خداوند رو ببینید

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
مثلا چهار سال پیش یهوییی جیغ میزد مادرشو میزد میخواست فرار کنه نیم ساعت اونجوری بود بعدش میگفت حالم ...

ممکنه یه فیلمی دیده باشه.خوندم نوشتین مامانش یه ثانیه هم تنهاش نزاشته.

این واقعا ممکن نیست.یه لحظه غفلته.

معذرت میخوام.ولی چرا فکرمون بره به غریبه .شاید از اشناها کاری کرده که ترسیده.

چون گفتین که ترسیده و گفته یه پسره بوسم میخواست بکنه.همچین صحنه ایی براش پیش اومده.کار کی بوده خدا داند.

باید از خیلی چیزا دورش کنید.تا اروم بشه.

هَا أَنْتُمْ أُولَاءِ تُحِبُّونَهُمْ وَلَا يُحِبُّونَكُمْ وَتُؤْمِنُونَ بِالْكِتَابِ كُلِّهِ وَإِذَا لَقُوكُمْ قَالُوا آَمَنَّا وَإِذَا خَلَوْا عَضُّوا عَلَيْكُمُ الْأَنَامِلَ مِنَ الْغَيْظِ قُلْ مُوتُوا بِغَيْظِكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ