2777
2789
من هفته پیش عمل بلفارو کردم ولی واقعا راضی نبودم دکتر توی کلینیک پوست و مو پریسا در ونک عمل رو انجام ...

پیش حق پرست رفتی؟ 

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم...                                                                         خدای من به هر خیری که برایم بفرستی سخت محتاجم... 
کجا هست؟

عزیزم شما پیش کدووم دکتر عمل کردی؟ 

میشه برام خصوصی عکسشو بفرستی یا ایتا و تلگرام؟ 

مشکل تاب تا بودن چشم ـبسته نشدن پلک نداشتن؟ 

رد بخیه از بین رفت؟ 

من بین علی سیرتی.. کیوان رضایی.. و عرفانیان موندم

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم...                                                                         خدای من به هر خیری که برایم بفرستی سخت محتاجم... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند سال قبل دنبال پزشک برای ترمیم پلکم بودم و چند تا دکتر معروف هم ویزیت شدم.نهایتا دکتر حقپرست رو انتخاب کردم و راضی هستم.با اینکه ترمیم بودم رد بخیه هام نمونده.برهم نگشته خدا رو شکر

توصیه میکنم که از همون اول پیش یک جراح چشم با تجربه عملتون رو انجام بدید تا دچار عوارض بعد عمل نشید و نیاز به ترمیم پیدا نکنید مثل من.دکتر حقپرست که ترمیم من رو انجام داد کارش فوق العاده بود