2777
2789
عنوان

با این ایده ها رابطم با شوهرم کلیییی بهتر شد

| مشاهده متن کامل بحث + 69419 بازدید | 757 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا اصلا بعضی ها فقط می خوان انرژی منفی بدن حال ادم خراب کنن اسی خدایی خیلی صبور بی احترامی نکرد با ...

من انقدر تو نی نی ستیت پرخاشگر شدم رفتم کتاب خریدم با عنوان نمیگذارم کسی اعصابم را بهم بریزد دارم میخونم🤣🤣🤣

واقعا همینه 🤕😔... تا بتونی چندر غاز دربیاری خرج بچه ها و کرایه خونه و خورد و خوراک بشه ... ته تفری ...

به حضرت عباس که ما همون پارک هم نمیریم،کلا شوهرم زیاد خونه نیست همش سرکاره،چی بشه سالی یه بار مسافرت بریم،انقدر که خسته هستش خیلی ببخشید رابطمونم معلوم نیست از کی تاااا کی طول بکشه

من انقدر تو نی نی ستیت پرخاشگر شدم رفتم کتاب خریدم با عنوان نمیگذارم کسی اعصابم را بهم بریزد دارم می ...

🤣🤣

خوشبختی واقعی اون شبیه که بجای فکر کردن به چشاش زل بزنی تو چشاش ♥️😍 مهی هستم خداروشکر بعد مدت ها بهم رسیدیم عشقم کل زندگیم👰🏼 مربی شنا هستم 🤩🌊
عزیزم چون وقتی یکی میاد یچیزی مینویسه همه حمله میکنین کلمه دوست پسر تغییر کرده به شوهر و نامزد😂♥️

نه دیگه فرقش دقیقا در همینه. موقع دوست پسر داشتن این لوس بازیا رو شاید بشه انجام داد. اما زندگی متاهلی در کنار همه قشنگیاش وقتی واسه این چرت و پرتا نداره دیگه. جز همون سریال دیدن باهمو سینما رفتن. اونم گااااااهییییی

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....