شفتالوهستم مدیر عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 276 عنوان با این ایده ها رابطم با شوهرم کلیییی بهتر شد | مشاهده متن کامل بحث + 69418 بازدید | 757 پست نشستم فکر کردم هرکدومشونو یبار انجام بدیم و تیک بزنیمشماهام ایده بگیرین و بگین کدوم بهتره یا اگه چیزی به ذهنتون رسید اضافه کنینلیست تفریحات دونفرهاز مکان های شهرمون دیدن کنیمدیدن سریال یا فیلم کنارهمدوچرخه سواریپیاده رویشرط بندی کنیم منچ و مارپلهتنیس روی میزیه برد گیم بخریمپاسوربازیوالیبال بازی کنیمبازی مافیا شرکت کنیمکمپ اتیش روشن کردنسفر یروزه به(قم،تهران،اصفهان،…) و ماجراجویینقاشی کردن چهره همدیکهرمان یا داستان باهم بخوانیم یا ثبت نام در کتابخانهرقص دونفره تمرین کنینکاردستی درست کنین و بهم هدیه بدینسینما رفتننصف شب به قبرستان و تعریف داستان های ترسناکشهربازی رفتنتجربه اسب سواری(ادامه در کامنت) 1403/06/13 | 23:53 140 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آدموهوا عضویت: 1400/10/03 تعداد پست: 19340 من همین امشب جمکران بودماصالتا قمی هستم ولی قم زندگی نمیکنمامشب توی پارکینگ کنار ماشین نشسته بودم ا ... الهی عزیزم چی بگم اون جا همین جوری هست یکم با امام زمان حرف می زدی اون جا مسجد امام زمان هست آروم می شدی
آدموهوا عضویت: 1400/10/03 تعداد پست: 19340 دلم هوس جمکران کرد نیام پس اینطوره وا خو برین تو خود مسجد بیرون نشینین بعدم به خاطر امام زمان اگه میرین برین اگه به خاطر مردم میرین اصلا نرین
بستنی12 عضویت: 1399/09/30 تعداد پست: 5686 عزیزم نوشتم عاشقه ادرنالینم چه ربطی به ترشح ادرنالین و عاشق شدن دارهچقدر حرف مفت درمیاری عین این پیر ... عنوان تاپیکی که زدی رو بخون نوشتی با این ایده ها رابطه ام با شوهرم کلی بهتر شد پس حرف مفت رو تو زدی نه من که .فتی با رفتن به قبرستون و...رابطه ات با شوهرت کلی بهتر شد پیرزن هستی نکنه ؟
golgoli1370 عضویت: 1395/06/01 تعداد پست: 4532 چه ناززیلباتو ژل زدی؟🥰 عکس خودم نیستم گلم نیلا دختر ناز من
arnika77 عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 3204 چقدر دغدغه شوهراتون دارید وقتی بمیرید فقط عمرتون وقف رضایت و نگه داشتن همسرتون شده و هیچ لذت واقعی ا ... چقدر کامنتتون چرت بود و بی فکر!!!! وقتی به فکر رابطه باشی و مهارتتو بالا ببری قطعا خودت لذت بیشتری از زندگی میبریایشون نگفتن عمرتونو بزارین شوهر راضی باشه ایشون گفتن چیکار کنیم بیشتر خوش بگذره کنارهمرالطه مثل گله باید به فکرش باشی و مراقبت کنی تزش
setare2611 عضویت: 1400/11/20 تعداد پست: 1784 عکس پروفایلت قشنگه بود یاد خودم و عشقم افتادم با اجازه برداشتم قربونت عزیزم این نیز بگذرد....