2777
2789
عنوان

با این ایده ها رابطم با شوهرم کلیییی بهتر شد

| مشاهده متن کامل بحث + 69420 بازدید | 757 پست
بله شما ام درست میفرمایین منتها از نظر من شرط بندی و کمپ آتیش و مار و پله و ... نمی تونه الزاما باعث ...

ببخسید میشه چندتا پیشنهاد بدین ک الفت زن و شوهر بره بالا؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندگی واقعی:شیش صبح سرکار،۹ شب خونه،شام،خواب،دوباره فردا همین تکرار

واقعا همینه 🤕😔... تا بتونی چندر غاز دربیاری خرج بچه ها و کرایه خونه و خورد و خوراک بشه ... ته تفریحت هم بشه بری بستنی فروشی بستنی قیفی بخری با بچه هات بخوری یا نه ته ته اش اینه ساندویجی فلافل بخری بری پارک بچه هات بازی‌کنن و تو ذوق مرگ که آره ساندویچ خریدم زن و بچه ها رو آوردم تفریح 🤕😔😔😔 این زندگی‌ماست

شفای بیماران خاصه داداشم که ام اس گرفته صلوات بفرستین لطفا. التماس دعا. 
دلاشون مردس و میخان دل بقیرم دل مرده کنن ناراحتن یکی خوشحاله و دیونه بازی در بیارع وخوش بکذرنه

ن عزیزم الزاما دلمردگی نیست شاید عشق رو جور دیگه ای بین خودشون تعبیر کردن و قلبا حالشون خیلی خوبه کنار هم 

شاید خییییلی از اینایی ام که شما میپسندید درونا تنهای تنهان ولی خیلی خوب قهقهه میزنن و شرط بندی میکنن و ... 

لطفا از روی ظاهر رفتار آدما قضاوتشون نکنیم و برچسب دلمرده و دل زنده و  ... نزنیم  

یا اباصالح المهدی ادرکنی ...یا اباصالح المهدی اغثنی
خیلی جالبه نی نی سایت با اینک خیلی وقته میشناسمشون وای هربار میام پشمام بیشتر میریزه🤣🤣😂 یکی میگ د ...

بابا اصلا بعضی ها فقط می خوان انرژی منفی بدن حال ادم خراب کنن اسی خدایی خیلی صبور بی احترامی نکرد با جواب مودبانه گذشت از پست ها دیگه شورش دراوردن

خوشبختی واقعی اون شبیه که بجای فکر کردن به چشاش زل بزنی تو چشاش ♥️😍 مهی هستم خداروشکر بعد مدت ها بهم رسیدیم عشقم کل زندگیم👰🏼 مربی شنا هستم 🤩🌊
ای بابا عجب دغدغه هایی داریی و عجب تفکراتی خداییش!! ناراحت نشی تو رو خدا ولی واقعا ناراحت شدم از این ...

اتفاقا خانم های مذهبی باید بیشتر حواسشون به این چیزا باشه 

خوشی های حلال رو به خودتون و همسرتون حروم میکنید که چی بشه؟

حضرت علی چنان اهل بیتش رو دوس داشت که اون هارو تکه ای از قلبم و جانم صدا میزد  

تو دورانی ک زن برده بود و دختر مایه ننگ امام چنان حضرت زهرا رو دوست داشت که بعد وفاتش هر شب اشک میریخت

این همه حدیث و روایت هست چرا نمیخونید؟