سنشم بالا باشه دیتون نسبت بهش چجوریه؟ بازم اونقدر واستون ارزش داره؟ یا صمیمیتتونو باهاش حفظ میکنیم یا قطع رابطه رو ترجیح میدین؟ بنظرتون ریگی به کفششه یا نه؟ اگه مشکلی باهاش پیدا کنیم بهش تیکه میندازین که تو خونه موندی؟ در کل چجوری با این جور افراد رفتار کنیم؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیلی شخصیه این مسئله حتی اگه خواهر برادر خودم باشن
من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این میارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
فقط سوال یکی مونده به آخر😐اولا کلا بیشعوریه به کسی بگی موندی تو خونه دوما بر فرض بخوای به کسی همچین چیزی بگی خب ایشون گفته خودم نخواستم یعنی دیگه باید دهنو بست چون جواب رو از قبل داده
بعد اصلا نفهمیدم چرا میخوای قطع رابطه کنی؟ این دو موضوع چه ربطی به هم دارند؟ دوستی شما دو تا چه ربطی به ازدواج اون خانم با یه آدم دیگه داره