2777
2789

حالا چه تیکه زشت و ناراحت کننده یا هم باحال 

یا اکه شما انداختین بگین

بار دومیه که تاپیک میزنم در این مورد بیاین بگین همتوننن دیگههههه

خود من الان میگم

تصور کن یه نفر داره با فکر تو آهنگ گوش میده ، قشنگه نه؟❤️‍🩹:)

انقد بی اهمیتن که یادم نمیمونه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیشتر درمورد قدمه

آخرین بار طرف با دوستش رد شد گفت دختر رویاهامو پیدا کردم همقد خودمه

پشت تاکسی هم تعقیبمون کردن تا مقصدمون :|

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

گفت سیااه بااشه

من پوستم تیرس بخاطر اون گفت

منم گفتم بی مغزز بااااشه

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

تو پارک رو صندلی نشسته بودیم با دوستم

من پاهامو جمع کرده بودم تو شکمم نشسته  بودم

یهویی یه اکیپ پسر اومد از جلومون داشتن رد میشدن من نگاهم پایین بود بهشون نگا نمیکردم یهو یکیشون گفت این شبی معلومه اون یکی گفت کدوم؟اینم برگش گفت اونی که پاهاشو جمع کرده

بعد نمیدونم اینطوری متوجه شدم نفهمیدم کدومشون گفت معلومه ولی خوشگل یه همچین چیزی😂حالا نمیدونم ناراحت بشم یا خوشحال

بعد همین امروز دوتا پسر داشتن از اونور میومدن دوتای دیگه از اینور بعد نمیدونم چی شد جلوی صندلی که ما نشسته بودیم یهو به ترکی یکی از اون دوباره به یکی دیگه از این دوتاعه گفت از دست سگ نمیتونیم استخونشو بخوریم؟این یکیم گفت بخور نوش جونت بعد رفتن😑😂فازصون چی بود خدایی؟

تصور کن یه نفر داره با فکر تو آهنگ گوش میده ، قشنگه نه؟❤️‍🩹:)