2777
2789
عنوان

اگه یکی از آشناهاتون بگه که نمی‌خواد هیچ وقت ازدواج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1437 بازدید | 48 پست
زنش چند سالشه؟

۴۵ ۴۶

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط سوال یکی مونده به آخر😐اولا کلا بیشعوریه به کسی بگی موندی تو خونه دوما بر فرض بخوای به کسی همچین ...

اگه حس کنین اونم با رفتارش میخواد به شما تیکه بندازه چی؟

مثلا از بیرون رفتنشو کافه رفتناش با دوستاش میزاره یا راه به راه دهنشو باز می‌کنه میگه من مستقلم میخوام پولدار بشم و این مضخرفات

۴۵ ۴۶

این خانم بعد ها به مشکل میخوره.... سنش زیاده معلوم نیست بچه دار میشه یا نه دیگه اون زنانگی که مردا می‌خوان نداره نمیتونه دلبری کنه برادر شوهرتون باید با سن پایین تر ازدواج میکرد 

اگه حس کنین اونم با رفتارش میخواد به شما تیکه بندازه چی؟مثلا از بیرون رفتنشو کافه رفتناش با دوستاش م ...

بنظرم همه این حرفات از حسادته چشم نداری شادی یکی رو ببینی میخوای ازدواج کنه اونم خودش بدبخت کنه تا خیالت راحت شه

بنظرم همه این حرفات از حسادته چشم نداری شادی یکی رو ببینی میخوای ازدواج کنه اونم خودش بدبخت کنه تا خ ...

به چیش حسادت کنم؟ به تو خونه موندنش؟ یا بادکردنش رو دست خانوادش؟ با ازدواج کردن بدبخت کنه؟ جوک نگین خواهشا همه زنا آرزوشونه سایه سر داشته باشن همه دخترا این روزا التماس میکنن فقط یکی بگیرتشون شانس زن تو ازدواجه

واسه همین وقتی به دختری میگن خوشگل یا موفق باید گفت باید ببینی بختش چجوریه

این خانم بعد ها به مشکل میخوره.... سنش زیاده معلوم نیست بچه دار میشه یا نه دیگه اون زنانگی که مردا م ...

عجب دید داغونی دارید

سلیقه براد همسر منو بهتر از خودشون میدونید

فکر نکردید برادر همسرم اگه بچه میخواستن زودتر ازدواج میکردن؟

جاری ام یه پزشک موفق و یه همسر خوب و یه ادم سالم هستند

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
به چیش حسادت کنم؟ به تو خونه موندنش؟ یا بادکردنش رو دست خانوادش؟ با ازدواج کردن بدبخت کنه؟ جوک نگین ...

سایه سر؟

بزرگوار همه شبیه شما نیستن که با ازدواج دنبال سایه سر بگردن یا رو دست خانواده مونده باشن

عجب دید داغونی داریدسلیقه براد همسر منو بهتر از خودشون میدونیدفکر نکردید برادر همسرم اگه بچه میخواست ...

به موفق بودنو چمدونم پزشک بودن نیست زن جون واسه مردا یه جزابیتی داره که زن سن بالا نداره از هر لحاظ... حداقل ده سال اختلافو باید میداشتن....که دقت نکردن متاسفانه....

خانم پزشکتون چند سال دیگه وقتی شوهرش با یه زن جون سرحال و خوش هیکل بهش خیانت کرد متوجه میشه که به موفق بودن و فلان نیست به دلبریه.... الانم حتما کل وقتشو تو بیمارستانه به شوهرش نمی‌رسه.... بیچاره برادرشوهرت دلم براش سوخت

به موفق بودنو چمدونم پزشک بودن نیست زن جون واسه مردا یه جزابیتی داره که زن سن بالا نداره از هر لحاظ. ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   
@niniyar_5 _1

گزارش نزن بذار بمونه که بقیه بدونن با چه موجودی طرف هستن

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ای جان

دلت شاد شد یکی هم عقیده و ادب خودت دیدی؟

به موفق بودنو چمدونم پزشک بودن نیست زن جون واسه مردا یه جزابیتی داره که زن سن بالا نداره از هر لحاظ. ...

حتما خودتم در آینده ای نه چندان دور همون زن سالم و جوون هستی که وارد زندگی ی فرد متاهل میشی و ککت هم نمیگزه!

جدی خودتو برو به یه روانشناس نشون بده وضعت خرابه 

دنیا غزلی داشت به کوتاهی عمر                                                دلگیر ترین مصرع آن زیستنم بود