2777
2789

دوستان کادر درمان بدون اینکه شغلتون رو با ارایشگر های خاص که در آمد های خاص دارن که واسه همه اینطوری نیس و .....مقایسه کنین با دید جامع به بقیه مشاغل وبازار کارشون تو شرایط فعلی بگین واقعا خوب نیس ؟؟؟ مت هیچ کاردرمانی اطرافم ندارم زندگیشو ببینم ....واقعا شیفت های شب وشیفت های چرخشی واسه آدم متاهل سخته ؟ حقوق ودرامدتون که به خواسته هاتون میرسین واستون پر رنگ تر هس یا سختی های کارتون ؟؟؟ اگه یه نفر نتونست رشته های تاپ یا توانبخشی رو بیاره چیکار کنه خب ؟ مگه چقدر دکتر میگیرن آخه؟ که به همه بگیم فقط برو اینا ....بعد سن همه هم به فرهنگیان نمیخوره آخه....میشه کار سبک تری داشت مثلا شیفت شب نری یا ساعت کاری ثابتی داشته باشی ؟ کلا بگم از پولش وقتم میشه که استفاده کرد 😅دوستانی که اطرافتون هم کادر درمان دارین بگین ....فقط خواهشا همه جوانب رو ببینین ....

من آدمی هستم که برای رسیدن به این ها باید چالش های بزرگی رو رد کنم ...میخوام ببینم ارزش داره 

کلا انتخاب شغل یه مسیر هست

از الان نمیتونی ته راه رو ببینی

شاید شما علاقه به تحصیل پیدا کردین و اصلا دکترا گرفتی و هیئت علمی شدی

شاید شوهرت همکارت شد

از الان به بعد همه چیز به خودت بستگی داره گلم

بعدم تو کادر درمان بشی شوهرت باید خودشو با شغلت هماهنگ کنه،شما هم باید به این موضوع دقت کنی

اینم اضافه کنم خیلیا هستن با لیسانس پیراپزشکی میرن استخدامی اموزش پرورش دبیر زیست میشن

دلتنگ آواز قو🦢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا توانبخشی هم تاپ نیست چون اونم لیسانسه😂دلیل خاص بودنش اینه که مثلاً اگه ۱۰۰ تا پرستار بگیره یه ...

عزیزم تروخدا بحث اینکه کی بهتر هس رو باز نکن به افراد برنخوره 😅موضوع جای دیگه بره ...منظورم راحتی کار ها هس کلا

کارشناسی پرستاری دارم طرحمو تموم کردم اصلا استخدامی شرکت نکردم الان خصوصی مشغولم‌‌‌‌‌‌‌.....

یعنی شیفت کاری وسختی تون به چه صورته بیشتر اینش برام مهمه 

چون فقط پول نمیخوام ....راحتی کار هم واستفاده از اون پول برام مهمه 

عزیزم تروخدا بحث اینکه کی بهتر هس رو باز نکن به افراد برنخوره 😅موضوع جای دیگه بره ...منظورم راحتی ک ...

اوکی😄 خب ببین پرستاری درساش خیلی سخته همه چیزی باید بخونین کودکان، اورژانس ، روان پزشکی ، داخلی ، جراحی ، سلامت و بهداشت، توانبخشی، نوزادان ، ویژه و.... بعد همه ی اینا کارآموزی و کارورزی داره ، شیفت در گردش سخته اما بعد یه مدت میتونی فیکس صبح با فیکس شب بری. میتونی ادامه تحصیل بدی از بالین بیای بیرون یا کلینیک تاسیس کنی کاری که همه الان انجام میدن

Nurse, graduated from TUMS 👩🏻‍⚕️

اوکی😄 خب ببین پرستاری درساش خیلی سخته همه چیزی باید بخونین کودکان، اورژانس ، روان پزشکی ، داخلی ، ج ...

خب دانشگاه که کلا میگذره درسا ...منظورم بعدش هس ...یعنی میشه پس کار سبک تری واسه خودت جور کنی یا عموما اینطور نیس ؟ و باید شیفت سخت بدی 

خب دانشگاه که کلا میگذره درسا ...منظورم بعدش هس ...یعنی میشه پس کار سبک تری واسه خودت جور کنی یا عمو ...

اوایل که شما صفر کیلومتر هستی سخت ترین و داغون ترین شیفت هارو بهت میدن ، اون با سابقه ها حق انتخاب شیفت دارن، شما که صفر کیلومتر هستی باید روزای تعطیل و عید و اینارو کاور کنی. بعدش با افزایش سابقه اوکی میشه

اما من پیشنهاد نمیکنم ۳۰ سال توی بالین بمونی، حتما ادامه تحصیل بده چون الان سرپرستار و سوپروایزرا همشون فوق لیسانس رو دارن حداقل 

Nurse, graduated from TUMS 👩🏻‍⚕️

یعنی شیفت کاری وسختی تون به چه صورته بیشتر اینش برام مهمه چون فقط پول نمیخوام ....راحتی کار هم واستف ...

سنگینی شیفت هاتون به خیلی فاکتور ها بستگی داره شهربزرگ یا کوچیک و کدوم بخش باشین و.....

درکل تو بیمارستان خصوصی خستگی کار خیلی کمتره و من راضیم می ارزه برو (البته ببین با شیفت شب و... مخالف نیستن چون خصوصی هم شیفت شب میخوره)

کارشناس پرستاری 👩‍⚕️ مشاور کنکور💕🌻

سنگینی شیفت هاتون به خیلی فاکتور ها بستگی داره شهربزرگ یا کوچیک و کدوم بخش باشین و.....درکل تو بیمار ...

من شهر بزرگ هستم یعنی شیفتا چه طوره ؟ کلا به نظرت می ارزه آدم آزاد بره با سختی شهریه بده ....بعد این شیفت هارو بده ؟ 

سنگینی شیفت هاتون به خیلی فاکتور ها بستگی داره شهربزرگ یا کوچیک و کدوم بخش باشین و.....درکل تو بیمار ...

من احتمالا هوشبری ازاد بیارم ....به نظرت خوبه ؟ از شرکت تو جراحی بدم میاد اتاق عمل دوس ندارم ....به نظرت بین هوشبری اتاق و آزمایشگاه و مامایی ترتیب چی خوبه ؟ مامایی هم خیلی کثیف کاری داره ؟

من شهر بزرگ هستم یعنی شیفتا چه طوره ؟ کلا به نظرت می ارزه آدم آزاد بره با سختی شهریه بده ....بعد این ...

باتوجه به شرایط شما از پشت کنکور موندن خیلی بهتره 

بعد از روزانه ها کد رشته های شهریه پرداز شهرخودتون رو هم بزنید چون شهریه اش از آزاد کمتر هست

من احتمالا هوشبری ازاد بیارم ....به نظرت خوبه ؟ از شرکت تو جراحی بدم میاد اتاق عمل دوس ندارم ....به ...

بین رشته های آزاد پرستاری رو اولویت کار قرار بدین و بعدش هوشبری رو 

اتاق عمل رو خیلی پیشنهاد نمیکنم سختی جسمیش بالاست و فرضا برای یه جراحی ارتوپد ممکنه ۴ سال و حتی بیشتر  یکسره سرپا بمونین

مامایی و علوم آزمایشگاه استخدامی خوبی ندارن🌻