2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم نه ولی دوستم از ۶ سالگی با ناپدریش بزرگ شده و رابطشون عالیه با خواهر کوچیکشم خیلی صمیمی ان

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

از یه پدریم و سه مادر یکی از خواهرامو دوس دارم خودشو بچه هاشو خیلی ولی بقیه رو نه سنشون خیلی بالاس ولی هیچ محبتی ازشون ندیدیم خصوصا دوتا داداشام انگار جنازه ان 

ولی داییام هم همینطور نا تنی ان ولی براشون جونمم میدم بعد بابا همه کس ما شدن 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

یه داداش ناتنی دارم فقط از هم متنفریم من ۲۰ سالمه اون ۲۵ ۲۴

چجوری شد؟!

یعنی مادراتون چیشد قبول کردن زن بابات بشن 

هوو شدن؟!

احساس میکنم اونایی که از یه مادر هستن بیشتر صمیمی میشن تا از پدر 

دایی هام ناتنی ان ، مادربزرگم پسر دار نشد سرش زن گرفتن ، اون خانم سه تا پسر آورد ، ولی هم خودش خیلی خوبه هم دایی هام ،صمیمی هستیم، دایی هام مادربزرگمو مامان صدا میکنن ،ما هم خانم دوم رو عزیزجون صدا می‌کنیم ،،خانم دوم به مادربزرگم  رسیدگی میکنه دکترشو غذاشو داروهاشو

من میخوام برا پسر شوهرم یه خواهر و برادر بیارم 😍

بعد احساس نمیکنی بعدا مشکلی درست بشه؟!

مثلا بچه ها باهم دعوا میکنن شیطنت میکنن از طرف مرد براش فرقی نداره چون از خون خودشن ولی از طرف زن بچه شما نیست حسی بهش نداری اونوقت میشه بچه من بچه تو 

سخته که 

دایی هام ناتنی ان ، مادربزرگم پسر دار نشد سرش زن گرفتن ، اون خانم سه تا پسر آورد ، ولی هم خودش خیلی ...

چه جالب ولی بازم ته ته دلشون یه ناراحتی هست بالاخره ما زنا بیشتر میفهمم حس میکنیم🤕

چجوری شد؟!یعنی مادراتون چیشد قبول کردن زن بابات بشن هوو شدن؟!احساس میکنم اونایی که از یه مادر هستن ب ...

نه مامانش جدا شده بود 

مامانش به مامانم گفته بود اینا آدمای درستی نیستن ازدواج نکن باهاش 

مامانم گوش نکرد 

مامانش زن خیلی خوبیه چندبار بهم گفت پسرمو بیار ببینم 

بهش گفتم بیا مامانتو یکبار ببین دل ندارع که نیومد مامانشو ببینه 

کسی که مامان خودشو نمیخاد خواهر ناتنیشو دوس داشته باشه ؟ 

نه مامانش جدا شده بود مامانش به مامانم گفته بود اینا آدمای درستی نیستن ازدواج نکن باهاش مامانم گوش ن ...

پس چرا با شما زندگی میکنه ؟

با مامانت خوبه؟!

من همینجوری با داداش کوچیکترم نمی‌سازم چه برسه ناتنی

بابام اینا جدا شدن یه لحظه تصور کردم بچه دار بشن دیوونه میشم😖