2777
2789
چه جالب ولی بازم ته ته دلشون یه ناراحتی هست بالاخره ما زنا بیشتر میفهمم حس میکنیم🤕

اون که اره مادربزرگم سنش زیاد نیست شاید تازه ۶۰شده باشه ولی درونی خیلی داغونه یمدت قرص اعصاب و افسردگی می‌خورد ، چهره تن معلومه سنش کمه ولی رفتاری مثل آدمای ۹۰سالس توان هیچ کاریو نداره عین بچه هاس ، در حالی که مادرشوهر خودم ۷۵ سالشه یجا بند نمیشه ،ولی باز خوبه که زن دومیه بدجنس و اذیت کن نیست

نه با ما نیست متاهله منم متاهلم مامان بابامم جدا شدن الان دعوامون سر ارثه

برید دادگاه واسه احصار وراثت دعوایی هم نشه 

پدرتون فوت کردن؟

بخاطر همیناست که میگن با مرد بچه دار ازدواج نکنید اگه مجردین 😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برید دادگاه واسه احصار وراثت دعوایی هم نشه پدرتون فوت کردن؟بخاطر همیناست که میگن با مرد بچه دار ازدو ...

نه زندس 

واسه پسرش خونه ویلایی دو طبقه گرفته بالا شهر 

مغازه طلا فروشی زده واسش 

به من نمیخاد چیزی بده 

نه زندس واسه پسرش خونه ویلایی دو طبقه گرفته بالا شهر مغازه طلا فروشی زده واسش به من نمیخاد چیزی بده

بهش گفتی چی میگه؟

میگه نمیخوام بهت بدم!؟

همیشه اینجوریه مردا یا بچه های زن اولشون دوست دارن یا بچه های زن دومی کلا تعادل ندارن