2777
2789
عنوان

میخوام خودکشی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 52 پست
نه امسال میرم یازدهم این مدتم واسه همش خودمو با درس سرگرم میکردم تا کمتر بهشون فک کنم درسم خوبه معدل ...

ماشاالله به این هوشت 

صبر داشته باش گلم حتما به همه خواسته هات میرسی شما که آنقدر هوش بالایی داری اگه شرایطشو داری چند تا کلاس برو زیاد خونه نمون

وشبی هست که نباشد پس از آن فردایی. 

یه نصیحت بکنم شما با بچه هاتون اینطور رفتار نکنید جوری که مجبور باشع از همون اول بزرگ باشه از همون اول از دنیا بچگونش بیاد بیرون فقط هوای خودتونو شوهرتونو نداشته باشید شما دونفرید ولی ما تکیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه نصیحت بکنم شما با بچه هاتون اینطور رفتار نکنید جوری که مجبور باشع از همون اول بزرگ باشه از همون ا ...

قربونت بشم شاید شما بخاطر سنت خیلی روی رفتارهاشون حساس شدید مگه میشه پدر و مادری بخوان بچشون اذیت بشه 

ماشاالله به این هوشت صبر داشته باش گلم حتما به همه خواسته هات میرسی شما که آنقدر هوش بالایی داری اگه ...

مرسی ازتون فک نمیکردم اینقد حالم خوب بشه بعد از حرف زدن باهاتون میبیند چقد تنهام که حتی با چن کلمه از طرف غریبه ها هم حالم خوب میشه 

17سالمه

شما 17 سالته و به فکر خودکشی هستی؟ نکن این کار رو با خودت، راه اشتباهی رو داری طی می‌کنی، اگه مسئله ات مشکلات خانوادگی عه خب پس هر وقت که مشکل یا درگیری پیش اومد برو بیرون یه هوایی عوض کن، اینم میگذره....

نه امسال میرم یازدهم این مدتم واسه همش خودمو با درس سرگرم میکردم تا کمتر بهشون فک کنم درسم خوبه معدل ...

همین درس بهترین راه نجات و گریزه. کافیه دو سال دیگه تحملشون کنی. میدونم خیلی سخته. ولی توی همین شرایط به خودت دلداری بده که فقط دوسال مونده تموم میشه و میگذره و میری و از ادمای سمی دور میشی 

قربونت بشم شاید شما بخاطر سنت خیلی روی رفتارهاشون حساس شدید مگه میشه پدر و مادری بخوان بچشون اذیت بش ...

بله ممکنه وقتی فقط فقط به خودشو زنش فک کنه بله فقظ به خودشون فک کنن بله وقتی فک کنن چون پدر و مادرن نباید انتقاد کنی ازشون چون اونا هیچوقت اشتباه نمیکنن شب روز بچه های مردمو میزنن تو سرم ولی از شرایط خوب زندگی اونارو نمیگن

مرسی ازتون فک نمیکردم اینقد حالم خوب بشه بعد از حرف زدن باهاتون میبیند چقد تنهام که حتی با چن کلمه ا ...

عزیزم آینده شما حتما درخشانه صبور باشه 

بخدا ما شرایطمون وقتی سن شما رو داشتیم خیلی سخت‌تر بود 

من تو سن ۱۷سالگی کار میکردم تا خرج کلاس کنکور و لباسامو جور کنم 

منم فقط درسو راه نجات خودم میبینم

از شرایط بورسیه شدن خبر دارید من رشتم حسابداریه و عاشق این رشتم و تقریبا به نخبم تو این رشته😂

یبار یه امتحان داشتیم تایمش ۳.۵نیم بود تو ۱ربع تقریبا تمومش کردم و۲۰ شدم 

و من تا این حد خودمو تو درس غرق کردم ولی بازم نمیکشم منو یه نماد از شرمساری میبینن اینا فقط منتظر ایندم که اینا دنبال من باشن و اونروز من قیدشونو زدم

بله ممکنه وقتی فقط فقط به خودشو زنش فک کنه بله فقظ به خودشون فک کنن بله وقتی فک کنن چون پدر و مادرن ...

فقط درس بخون به چیز دیگه ای فکر نکن 

انشاالله درس بخونی یک دانشگاه خوب قبول بشی

بالاخره با تلاش خودت به نتیجه میرسی