2777
2789
عنوان

میخوام خودکشی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس هیچی دیگع مگع صبر کنم باز بازم صبر میکنم💔

برنامه اصلیم واسه اینکه بتونم زودتر ازشون جدا بشم این بود که یا وایسم تا دانشگاه ولی دیگه تحمل ندارم پیش دوتا ادم نامرد بمونم بنظرتون میتونم بورسیه بگیرم؟

17سالمه

دلت میاد عزیزم با این سن کمت 

من یک دختر ۱۶ساله دارم بخدا همه جوره باهاش می‌سازم ولی بازم نمی‌تونیم همدیگه رو درک کنیم 

چون نسلها با هم فرق داره ما نمی‌تونیم شما رو قانع کنیم شما هم تو این سن خیلی حساس هستید

وشبی هست که نباشد پس از آن فردایی. 
عزیزم سنت خیلی کمه. امسال دوازدهم میری؟؟نمیتونی بری دانشگاه شهر دیگه بری خوابگاه ازشون دور بشی؟

نه امسال میرم یازدهم این مدتم واسه همش خودمو با درس سرگرم میکردم تا کمتر بهشون فک کنم درسم خوبه معدلم۱۹.۸۶

دلت میاد عزیزم با این سن کمت من یک دختر ۱۶ساله دارم بخدا همه جوره باهاش می‌سازم ولی بازم نمی‌تونیم ه ...

دم شما گرم که میسازید باهاش ولی اینجا من باید باهاشون بسازم