2777
2789
عنوان

خانمایی که خیانت دیدین وبخشیدین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1684 بازدید | 119 پست
تا جای کسی نباشین نمیتونین قضاوت کنین،وقتی من خواهرمو که جدا شده میبینم که هیچ جایی برای زندگی نداره ...

بعد از طلاق گلو بلبل نمیشه

ولی به عنوان خواهر به عنوان دوست هرچی دارم بهت میگم بخاطرِ خودت و شخصیتِ خودتم که شده این سری بشونش سر جاش

اصلا مث دیوونه ها الان شروع کن به دعوا

اگه گفت دیشب اروم شدی الان چته بگو الان یادم افتاده چه به روزم اوردی و....

میگم کاریش کن ترسش توی جونش باشه

تو که میخواستی انقد اروم برخورد کنی و همون شبِ اول فراموش کنی اصلا به روش نمیاوردی حداقل ترسش تو جونش بود.حالا که به روش اوردی باید یه جنگوِ درست درمون راه مینداختی.

خودت داری میگی طلاق خوب نیست،اینجوری که تو باارامش همه چیو بخشیدی کارت به طلاق نکشه خکپوبه.

میخوای کارت به طلاق نکشه جنگ به پا کن.هرکی هم شنید به درک.مهم ایندته

خدایا شکرت

استارتر بخدا دارم ازت حرص میخورم .پول ازش میگرفته ب احتمال زیاد رابطه داشتن ب این راحتی کنار نیاااااا تو الان جدی برخپرد نکنی جدا کردن اونا دیگه غیر ممکنه مگه زنی ک رابطه جنسی داشته باشه ب راحتی دست از سر مرد برمیداره شروع ب تهدید و تیغ زدن میکنه تو رو ب جون همون بچهات راحت نگذر ک هر غلطی بخان بکنن نهایتا ی گوشی مخفی دیگه جور کنه.بعدم بگه هر چی بوده ببخشش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره خب اینا ام هس ولی باور کن کسی ک خیانت کرده بازم تکرار میکنه چون مشکل از ذات اون آدمهاون فرد حتی ...

ببین شوهرمن هزارتا خوبیه دیگه هم داره که نمیتونم به همین راحتی بزنم زیر همه چی،یه فرصت دادم که بعداً پشیمون نشم،وگرنه طلاقو هروقت بخوای میتونی بگیری،خودش گفت دفعه دیگه تکرار کردم توافقی با همه حق وحقوقت جدا میشیم

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️ 
خیلی بی لیاقته خدا لعنتش کنه انشالااگر رابطه ای داشته خدا ازش نگذرهحالا هر طور میتونی این دفعه ازش ز ...

تو همین دوروز اونقدر تحقیرش کردم که به عمرم به کسی اینطوری حرف نزده بودم اما فقط التماسم میکرد که من بدون تو میمیرم 

بله من تو جایگاه قضاوت نیستم بعضیا تنها راه چارشون بخشیدنهولی فکر نکنین با گذشت همه چی تموم میشهاون ...

برای طلاق همیشه وقت هست ،همه وی هم تموم نشده،اگه یه بار دیگه ببینم بی برو برگشت طلاقه، شک نکن

بعد از طلاق گلو بلبل نمیشهولی به عنوان خواهر به عنوان دوست هرچی دارم بهت میگم بخاطرِ خودت و شخصیتِ خ ...

همچین آرومم نیستم،یه وقتایی بی محلی میکنم میگه چته میگم زخمم هنوز تازس،انتظار نداشته باش همه چی یه شبه یادم بره

استارتر بخدا دارم ازت حرص میخورم .پول ازش میگرفته ب احتمال زیاد رابطه داشتن ب این راحتی کنار نیااااا ...

دیگه نمیخوام به چیزی فکرکنم که فقط یه اعصاب داغون برام بمونه، فرصت دارم برا جبران که بعداً دلم نسوزه،قطعأ اگه تکرار کرد اینبار طلاقم قطعیه

استارتر اون باید بترسه از ابروش تو خونه سازمانی ن تو

اگه قراربود طلاق بگیرم بله،اما الان بیشتر ازاونکه شوهرم تو چشم باشه من تواون خونه جلوی چشم همسایه ها هستم،مطمئن باش اگه بازم خطا کرد اینبار بخششی درکارنیست وآبروشو تو کل شهر میبرم

تمام اونایی ک بهت گفتن جدی بگیر وا نده نذار کلاه سرت بذاره خیرت رو میخاستن.مردا ب اندازه کافی وقیح ه ...

خودم همشو میدونم،اما فعلأ باید ببینم چیکارمیتونم بکنم

اسی با دل شکسته ات دعا کن شوهر منم پشیمون بشه طلاقش بده 

با اینکه هیچوقت دیگه دلم باهاش صاف نمیشه ولی دلمم میخواد اون زنیکه گورشو گم کنه از زندگیم

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔
اسی با دل شکسته ات دعا کن شوهر منم پشیمون بشه طلاقش بده با اینکه هیچوقت دیگه دلم باهاش صاف نمیشه ولی ...

عزیزم الهی به حق این ماه عزیز خدا بهت نظر کنه وجواب دل شکستتو بده💔

نذر ۴۰عاشورا با صد لعن وصد صلواتش بکن ونیت کن الهی شوهرت سرش به سنگ بخوره بهت برگرده🤲

چطور تونستین همچین بزرگواری ای بکنین و ببخشین..لعنت بر مردانی که زنان سرزمینمو ازار میدن:)

بخاطر بچه هام .من ذره ذره زجر کشیدم اول از پیامهای جنسی شروع شد بعد شد تماس بعد شد حضوری بعد شد خونه خالی   

اصلا ذهنم سمت اون روزای لعنتی نمیبرم تا کمتر اذیت بشم .

انگار یه خواب بود یه کابوس ترسناک 

ولی اگر دوتاشون و باهم دیده بودم صد در هزار صد نمیتونستم تو این زندگی بمونم

اللّهم عجل الولیک الفرج

خودم همشو میدونم،اما فعلأ باید ببینم چیکارمیتونم بکنم

عزیزم در اولین فرصت دکتر زنان برید و از سلامت خودتون مطمئن باشید.فقط محض اطمینان گفتم.الان اچ پی وی خییلی زیاد شده و همش هم از روابط نامشروع هست که باکاندوم هم صددرصد قابلیت انتقال داره.