2777
2789
عنوان

خانمایی که خیانت دیدین وبخشیدین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1684 بازدید | 119 پست
ببین این هرزه هافقط به خاطر پول میان سمت مردها منم رمز گوشیش بلد بودم ومثله چشمام بهش اعتماد داشتم و ...

اخه شوهر من پولی هم نداره،حتی این دختره بهش پول داده شوهر منم ماهیانه بهش سود میده،البته اینطور که خودش گفت،باهم که هستیم میبینم زنا چطوری نگاهش میکنن😭

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر من خودم داغون بودم تاپیکت دیدم بدتر شدم الان عین چی اشک میریزم لطفا با دل شکستت برا منم دعا ...

عزیزم ،ببخشید اگه ناراحتت کردم،فقط خواستم یکم سبک بشم تاپیک زدم🙏💔

نمیدونم چرا وارد تاپیک شدم گریم گرفت خواهر واست دعا کردم حتما برو پیش مشاور همسرتم ببر هم جداگانه برین هم دو نفری انشالله که دلت اروم میگیره و بهترینا واست اتفاق نیوفته ولی بدون خیلی کار بزرگی کردی خیلی.که تونستی ببخشیش باهاش بمونی

کن میترسم ی چی بگم دلت بشکنه بیشتر.ولی عزیزدلم انقدر ساده نباش انقدر زود نگذر.نباید میذاشتی رابطه رو ...

نمیتونم،دل بیصاحابم خیلی نازکه،ادم کینه ای نیستم،میبخشم تا خدا هم منو ببخشه،واسه رابطه هم چاره ای نداشتم،مقاومت کردم اما نشد....😔

به خاطر بچه هام موندم،دخترم هرروز میگه من دوست ندارم هیچ وقت از پیشم بری😭😭😭

یعنی رابطه جنسی داشتن؟

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

چندتا پیشنهاد دارم قشنگم ب عنوان کسی ک تمام این روزارو گذرونده

اول اینکه الان حس میکنی میتونی بگدری و فراموش کنی ولی یکم دیگ ک آروم شدی تنها شدی و این همه تکاپوی شوهرت تموم شد و مث قبل مغرور بشه همش دور از جون خودتو لعنت میکنی ک چرا بخشیدی. پیشنهاد میکنم حتما یا حق طلاقتو ثبتی ازش بگیر. یا یچیزی ب نام خودت بزن

دوم اینکه وقتی خیانتی اتفاق میفته یا کمبودی تو زندگی بوده یا طرف مشکل شخصیتی داره. در هر صورت باید حتما مشاوره برین.

سوم تو هر شرایطی هستی برا خودت ی منبع درآمدی دست و پاکن اگر نداری. اینجوری فکروخیالت خییییلی کمتر میشه

چهارم اینکه دنبال هیچی نرو. خواهش میکنم. من این اشتباهو کردم شما نکن. روش ب شما باز بشه دفعه بعد بدتر میتازونه

پنجم اصلا زود بهش رو نده. درس عبرت خوبی بهش بده. اصلا تو روش نخند. اینطور ب شدت پررو میشه

نمیدونم چرا وارد تاپیک شدم گریم گرفت خواهر واست دعا کردم حتما برو پیش مشاور همسرتم ببر هم جداگانه بر ...

فدات عزیزم،ممنون،اگه بشه که حتماً میرم،واقعأ احتیاج دارم،بخشیدم چون خدا به این بزرگی خطاهای مارو میبخشه،من با اون معامله کردم

شوهرمن خوشگل وقدبلند وجذابه،خیلی از زنای گثافت هرزه دنبالشن،اونا ولش نمیکنن،منم چندین سال بود دست به ...

چقدر ساده ایی که همه چیز میندازی گردن زنا 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
فدات عزیزم،ممنون،اگه بشه که حتماً میرم،واقعأ احتیاج دارم،بخشیدم چون خدا به این بزرگی خطاهای مارو میب ...

اسی الان دوس دارم اینجا باشی بزنمت این اخلاقِ گهه تو باعث میشه باز خیانت کنه

اینقد خوش اخلاقی نکن برای این عوضی

حداقل کاریش کن بشه اخرین دفعه اش

خدایا شکرت