2777
2789
عنوان

خانمایی که خیانت دیدین وبخشیدین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1684 بازدید | 119 پست

ببخشیدا ولی آدم عاقل خیانتو هرگز نمیبخشه

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))
والا منم داغ کردم. اسی خیلی مهربون و آرومه، حتی یه حق و حقوق کوچولو ازش نگرفته که هیچ بهش رو هم داده ...

اررررره

دفعه ی اولِ هرچیزی خیلی خیلی حساستره،وقتی دفعه ی اول انقد اروم‌همه چی خوب پیش رفته دفعه های بعد هی بهترو بهتر پیش میره تا جایی که اسی براش عادی بشه خیانتا

من میگم الان پدرشو دراره هنوز دیر نشده

خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخوای ببخش ولی خواهش میکنم که پدرشو همین اول کاری درارمیگم‌اگر دفعه بعدی تکرار شه دیگه برات عادی می ...

درکتون میکنم که باور نمیکنین،ولی اگه میخواستم آبرو ریزی کنم دیگه نمیبخشیدمش،ما خونه سازمانی نشستیم که همه باهم همکاریم،با دعوا وکتک کاری قطعأ جای برگشتی نمیموند

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️ 
من با سیاست پیش میرم،نمیخوام با دعوا جلوی بچه ها آرامش اونا رو بهم بزنم ،به موقش بلدم چیکارکنم

موقه اش الانه

کاری کن‌که دیگه تکرار نکنه،نه اینکه باز تکرار کنه و تو بخوای طلاق بگیری

جلوی طلاقتو الان بگیر

نوش دارو بعد از مرگ سهراب نباش،الان یه فکری کن که دیگه تکرار نکنه.

خدایا شکرت

هزار بار باهات موافقم

یه عده انگار فوبیای جدایی دارن:/ 

خب خیانت کرد برو طلاقتو بگیر بخاطر بچه هاتم کوتاه نیا طرفو ب غلط کردن بنداز 

ولی این کارا دل و جرعت میخواد

خیانت واقعا بخشیدنی نیس

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))
یه عده انگار فوبیای جدایی دارن:/ خب خیانت کرد برو طلاقتو بگیر بخاطر بچه هاتم کوتاه نیا طرفو ب غلط کر ...

خط قرمز منم تو زندگی خیانته.خدا برای هیچ کس پیش نیاره ولی اون موقع برای من هیچ چیز تو دنیا مهم نیست 

جان و جهان من تویی   
اگه به قیمت آواره شدن و بدبختی آینده بچه هام نبود نمیبخشیدم

آره خب اینا ام هس ولی باور کن کسی ک خیانت کرده بازم تکرار میکنه چون مشکل از ذات اون آدمه

اون فرد حتی به بچه هاشم در آینده آسیب میزنه!! نبودن یه پدر خیانتکار بهتر از بودنشه 

درکتون میکنم که باور نمیکنین،ولی اگه میخواستم آبرو ریزی کنم دیگه نمیبخشیدمش،ما خونه سازمانی نشستیم ک ...

خیلی بی لیاقته خدا لعنتش کنه انشالا

اگر رابطه ای داشته خدا ازش نگذره

حالا هر طور میتونی این دفعه ازش زهر چشم بگیر،حتی شده برید یه جایی که کسی نباشه دلتو خالی کن و همه ی حرفاتو بهش بزن کسی هم نیست بشنوه ولی نذار رو دلت سنگینی کنه.

فردا دور از جون از فکرو خیال سکته کردی چی چی جوابگوعه.

کسی که یبار خیانت میکنه بازم انگیزشو داره میگم کاری کنه که بشه اخرین بارش.

خدایا شکرت

یه عده انگار فوبیای جدایی دارن:/ خب خیانت کرد برو طلاقتو بگیر بخاطر بچه هاتم کوتاه نیا طرفو ب غلط کر ...

تا جای کسی نباشین نمیتونین قضاوت کنین،وقتی من خواهرمو که جدا شده میبینم که هیچ جایی برای زندگی نداره وداره توی بیمارستان به هر بدبختی به عنوان همراه مریض پول در میاره آواره خونه اینو اونه چطور حد اقل یه فرصت دیگه به زندگیم ندم؟گاهی اوقات باید گذشت تا بتونی دوباره بسازی

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️ 

من وقتی باردار بودم متوجه شدم‌. ن راه پس داشتم ن راه پیش. حق طلاقو گرفتم و ی سرمایه بزرگ ازش گرفتم و ی کار راه انداختم. هنوزم دلم باهاش صاف نیست البته ک رابطه جنسی نبوده مطمئنم متاسفانه من خییییلی کنکاش کردم و تهشو فهمیدم. ولی شاید اگ ی روزی شرایط مالیم اوکی شد و هنوز شرایط روحیم همینطور باشه جدابشم‌. چه با دخترم چه بدون اون. ولی گاهی نمیشه بی گدار به آب زد. فعلا ک بخاطر دخترم امیدوارم همه چی رو ب بهبودی بره

آره خب اینا ام هس ولی باور کن کسی ک خیانت کرده بازم تکرار میکنه چون مشکل از ذات اون آدمهاون فرد حتی ...

اون عوضی به فکرِ بچه هاش نبوده اونوقت مادرای بیچاره باید به پای بچه ها بسوزن

قبلا میگفتن خونه ای که توش ماهواره هست باید سقفش بلند شه،اونوقت الان بچه ها دارن با پدرومادرای خائنِ هرزه زندگی میکنن چه اینده ای در انتظارِ اون بچه هاس.

عروس داییه خودم مث حوری بود بخدا قسم عینِ عروسک انقد خوشگل بود و خوش اخلاق نماز خون همه چی تکمیل،شوهرش انقد با یه سیاه سوخته ی بی همه چیز بهش خیانت کرد که دختره بچشو ول کرد براشون و طلاق گرفت.

مردای خائن براشون‌قیافه و این چیزا مهم نیست ذاتا کثیفن میخوان خودشونو با تنوع طلبی راضی کنن

خدایا شکرت

تا جای کسی نباشین نمیتونین قضاوت کنین،وقتی من خواهرمو که جدا شده میبینم که هیچ جایی برای زندگی نداره ...

بله من تو جایگاه قضاوت نیستم بعضیا تنها راه چارشون بخشیدنه

ولی فکر نکنین با گذشت همه چی تموم میشه

اون آدم یواشکی بازم کارشو ادامه میده

من وقتی باردار بودم متوجه شدم‌. ن راه پس داشتم ن راه پیش. حق طلاقو گرفتم و ی سرمایه بزرگ ازش گرفتم و ...

کار خوبو شما کردی

اینکه همینجوری الکی پلکی ببخشی واقعا اشتباهه مگر اینکه مثل شما حق و حقوقتو از طرف بگیری