2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس دختر کلاس دومی داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 142187 بازدید | 406 پست
عزیزم دختر که نمیره رو صندلی معاینه،حتی تصورش هم غلطه،مگه بلوغ فقط به اون قسمت مربوطه،حتی دختر ۳۰سال ...

عزیزم  دخترت در کنار آمپول رشدم کرد

دختر منم بلوغ زود رس داره میترسم  پیش کدوم پزشک‌رفتی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام  دخترم سن تقویمی  ۸سال و  ۳ماه سن استخوانی ۹سال  چکار کنم دارم دیونه میشم ن ...

سلام عزیزم شما چکار کردی امپولا رو زدی برای دخترت میشه یه کم توضیح بدی اخه دختر منم بلوغ زودرس داره

یعنی کلاس سومه؟ببینید دخترانی که علایم مثل دختر من داشتن و آمپول نزدن دیرتر از دختر من پریود شدن مثل ...

عزیزم سن استخوانی با تقویمی یکی بود دخترت؟؟ دختر من هشت سال ودوماهشه فعلا یه دیفرلین براش زدیم فردا هم نوبت داره تورو خدا بگو چکار کنم آمپولو ادامه ندم یا بدم؟؟ اگه نزنم اون یکی که زدم باعث نمیشه پریود  بشه؟؟ یک سال بزنم و قط کنم چی؟؟ 

سلام دختر من وقتی ۵ونیم ساله بود، دست به سینه ش زدم کمی سفت شده بود، بردم دکتر آزمایش و عکس و سونو ...

لطفا بگید حجامت از کجا انجام داد دخترتون ؟ یعنی چه نوع حجامتی خوبه برای جلوگیری از بلوغ زودرس؟

لطفا بگید حجامت از کجا انجام داد دخترتون ؟ یعنی چه نوع حجامتی خوبه برای جلوگیری از بلوغ زودرس؟

حجامت عام بین دو کتف

ولی بعد چند سال تو خورد و خوراک خیلی بیخیال شدم؛ و تو ۸و نیم دوباره علائمش خودش رو نشون داد

و علت اصلیش رو هم خودم میدونم ؛ تابستون مغزیجات براش پودر کردم و شکلات صبحونه درست کردم تو دو روز همه ش رو خورد بعدش شروع کرد به جوش زدن و دوباره عرقیجات سرد رو شروع کردم

ولی این دفه دیگه خیلی اثر نکرد و علائمش کم کم خودش رو نشون داد

واقعا تو دادن گرمیجات به بچه ها دقت کنید نه زیاد نه کم 

عزیزم سن استخوانی با تقویمی یکی بود دخترت؟؟ دختر من هشت سال ودوماهشه فعلا یه دیفرلین براش زدیم فردا ...

عزیزم من شنیدم،امپولو یا نباید بزنی یا اگه زدی باید ادامه بدی،حتما نظر دکترو بگیر در هر صورت خیلی قضیه مهمیه سر خود تصمیم نگیر

ای بابا یعنی منم بلوغ زودرس داشتم کلاس سومم سوتین پوشیدم وکلاس پنجم پریود

قبل از کلاس سومم موی زائد 

رشدم کردما ولی خب قدم ۱۶۳

نشب به بقیه ام چاقتر بودم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

دختر منم کلاس دومه مدتیه توی لباس زیرش چیزی مثل ترشح میبینم البته خیلی کم. عزیزم بلوغ یه طیفه ینی د ...

من خودم ۱۳ سالگی از این ترشحات شروع شد و ۶ ماه بعد پریود شدم اون موقع ها همسنام بودن ۹ سالگی پریود میشدن منظورفامیلا .... الانم ۱۹ سالمه