2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس دختر کلاس دومی داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 142187 بازدید | 406 پست
سلام دخترتون قدش چند بود و الان چنده؟ از چند سالگی تزریق داشته ممنون میشم جواب بدین، شما واریوپپتیل ...

من از ۵سالگی بلوغ داشت دکتر تشخیص داد ازمایشو سونو واسکنو همه چی داد طبیعی بود اما دکتر گفت معاینه که کردم بلوغ رو تشخیص دادم امپول واریوپتیل رو زدم تا ۷سالگی از ۷تا۸ ونیم سالگی قطعش کردم یهو شب خوابید صبح سینش بزرگ شد وهرروز بزگتر بردم دکتر خیلی ناراحت شد وسریعا گفت باید امپولها بازم شروع بشه چرا قطع کردی بازم ازمایشو وسونو واین چیزا نوشته 

غم کم میخوریم کم که نه هرروز کم کم میخوریم 
بله خواهر ادامه بده من برا دخترم دوسال قطعش کردم الان ۸سالشه عین دختر ۱۶ساله سینه داره دکتر گفت به م ...

بله عزیزم ممنون از راهنماییتون دارم می زنم ولی متاسفانه با وجود اینکه زدم واریوپپتیل رو ولی بازم رشد کرده البته کم نمیدونم از امپولشه چون سه تا اولی که خارجی بود خیلی خوب بود و دیدم کوچیک شد ولی الان یه امپول واریوپپتیل که زدم اصلا به پای اون امپولا نمی رسه نمیدونم بخاطر اینکه فقط یکی زدم هنوز ازش هنوز اثر نکرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واریوپپتیل رو شما راحت گیر میارید ؟ ببخشید می پرسم شما کدوم شهرید؟

خواهش میکنم عزیزم ما یزدیم نه راحت نیست یه داروخونه هست مرکز شهر فقط اون میده براش تشکیل پرونده دادم روپرونده خودش الان چون یه مدت قطع کردم دیگه نمیدونم چطور شده میدن نمیدن 

دکتر بردم گفت اول آزمایش مجدد بده بعد داروشو ادامه بدیم حالا بردم آزمایش ببینم چی میشه ولی میخوام ببینم قیمتا چطور شده 

خواهش میکنم عزیزم ما یزدیم نه راحت نیست یه داروخونه هست مرکز شهر فقط اون میده براش تشکیل پرونده دادم ...

ان شاالله که نیاز نیست اگرم باشه با خیال راحت بزن من خیلی این مدت سرچ کردم فقط تو نوع دارو شک داشتم شما وقتی استفاده کردی تو همون دوسال هم سینه رشد می کرد همزمان که تزریق می کرد دختر گلت؟  جثه دخترت چطوره قدش بلنده؟ الان ۸ سالونیمه درسته؟

ان شاالله که نیاز نیست اگرم باشه با خیال راحت بزن من خیلی این مدت سرچ کردم فقط تو نوع دارو شک داشتم ...

جثش ریزه بچم ازمایششو بردم براش آمپول ننوشت گفت ۳ماه دیگه بیا ولی این سینش هی داره بزرگ میشه اون زمان تا آمپول زد فوری سینش خوابید ازمایشا و سن استخونیش خوب بود ولی سینش رشد کرده ای خدا موندم چی میشه

جثش ریزه بچم ازمایششو بردم براش آمپول ننوشت گفت ۳ماه دیگه بیا ولی این سینش هی داره بزرگ میشه اون زما ...

اگه داره رشد می کنه دوباره ببرش نذار سه ماه بشه خیلی سریع رشد می کنه اگه امپول نزنی

سلام شما برای بلوغ دخترتون چیکار کردین آمپول بهش زدین یا نه ؟منم مشکل شما رو دارم.دخترتون اضافه وزن ...

الان ۷ سال و ۷ ماهشه...هرمونش زده بالا...دکتر دوماه وقت داد برای آزمایش هرمونیه دوباره....از خدا می خوام هرمونش بیاد پایین تا آمپول تجویز نشه...🥺🙏

اصلا با آمپول موافق نیستم😭

سلام

دختر من وقتی ۵ونیم ساله بود، دست به سینه ش زدم کمی سفت شده بود، بردم دکتر آزمایش و عکس و سونو نوشت که مشکل نداشت، در آخر گفت بله علایم بلوغ داره و یه ماه دیگه بیارش تا دوباره آزمایش بده،  لاک و لوازم ارایشی، مرغ و کاکائو و سویا و..رو هم حذف کن 

منم خیییلی ناراحت و پراسترس بودم، توسل به امام رضا کردم و ازش کمک خواستم، 

سرچ کردم حجامت برا بچه ها خوبه براش انجام دادم

به نظرم مثل معجزه سینه هاش برگشت، یه ماه بعد که رفتم دکتر گفت مشکلی نداره، الان  ۷ونیم ساله س و الحمدلله مشکلی نداشت تا الان که چندتا جوش تو پیشونیش دیدم و نگران شدم

البته من کم کاری کردم یه ساله حجامتش نکردم،

حتماااا تو وقت مناسب بچه هاتون رو حجامت کنید

اگه بلوغ زودرس دارن گرمی زیاد ندید، عرق کاسنی و  شاتره نصف استکان بدید

ان شاءالله مشکلتون حل میشه

متشکرم دوستان،خودمم هم آزمایشات خوندم هیچ عددی بیشتر یا کمتر از رنج نرمال نبود اما دکتر آمپول داد

من خودم ۹ سال و شیش ماه بودم 

پریود شدم.. 

کلاس چهارم ابتدایی

دیگه بستگی به بدن و ژنتیک داره 

خوشحال میشم وقتی پستامو لایک میکنین، اما اما اما نمیدونین وقتی میبینم نوشته "پست شما را پاسخ داده است" چقدر مشعوف میشم.. 🤗