2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس دختر کلاس دومی داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 142187 بازدید | 406 پست

دخترت اذیت نمیشه انقد رو مسائل خصوصیش حساسی؟ 

مثلا من تا قبل بارداری معاینه نرفته بودم

خجالت میکشیدم 

بعد شما بچه 7 ساله رو بردید معاینه؟ 

این بچه با این کارا بلوغ زودرسش شروع میشه

والا

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
دخترت اذیت نمیشه انقد رو مسائل خصوصیش حساسی؟  مثلا من تا قبل بارداری معاینه نرفته بودم خجالت ...

عزیزم،وقتی میبینی دختر کوچولوت داره سینه در می آره،داره خیلی زودتر از سنش به بلوغ میرسه مجبوری،فکر می کنی من خیلی راحت اینکار رو کردم من چه روزها و چه شبهایی که گریه نکردم چه نذر و نیازهایی که نکردم،مادری منودرک می کنه که دخترش دچار این مشکل شده باشه

دکتر بطور خیلی نامحسوس معاینه می کنه مثلا به بهانه چک کردن صدای قلبش با گوشی سینه و زیر بغلش رو چک می کنه.دختر من حتی خودش هم نمی دونه و دکتر هم بهش نمی گه.تو معاینه کاری نمی کنن که باعث بلوغ بشه،همون معاینه ای که موقع سرماخوردگی انجام میدن .دکترش هم خانم هست.نمی دونم چرا ولی حرفت بدجوررررر دلمو به درد آورد،چون ندانسته قضاوت کردی،چون من هربارکه دریخچالو باز می کنم و آمپولا رو میبینم قلبم تیکه تیکه میشه که چرا دخترم درگیر این بیماریه،هروقت موقع آمپول زدن مظلوم به آمپوله نگاه می کنه و اشک می ریزه من می شکنم ،شما نمی دونی من چه غم بزرگی از این موضوع رو دلمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زینک و با نهار میدن. شیر و اهنم با هم نمیدن 

من از هرچی قرص و شربت تقویتی هست متنفرم،همه این دردسرهای فقط بخاطر همین شربتاس که تا دوسالگی دخترم پیوسته بهش دادم.من توهمه چیززززز خیلی رعایت کردم خیلی،ولی نمی دونم چرا نتیجه عکس گرفتم ،

عزیزم! ان شاءالله که به موقع بلوغش برسه دختر من زیر بغل ش اصلا سبز نشده  فقط خدا کمکمون کنه

دختر من یه سه چهار ماه داره مو در می آره،البته دخترم الان کلاس چهارم هست ،

نمی دونم حکمت این اتفاق چیه،من به هیچ کس تو فامیل نگفتم،هیچ کس،فقط من و باباش میدونیم،

اسی تاپیکت مال دو سال پیشه الان گل دخترت چطوره علایم بلوغ رو داره؟اون آمپولا رو زدی؟پریود نشده؟

هنوزم داره آمپول میزنه،تا ۱۰سالگی باید آمپول بزنه بعدش رو دیگه نمی دونم

به دخترت قرص زینک پلاس قبل نهار بده قدش رو اوکی میکنه قرض آهن هم هر شب با یه لیوان شیر بده بهش  ...

لطفااین تجویزوجای دیگه نکن شیرمانع جذب آهن میشه زینکم خودش باعث بلوغ زودرسه خانم دکتر

سلام استارترعزیز من دخترم هفت سالوپنج ماهشه بعضی وقتهاخیلی کم تولباس زیرش ترشح دیدم سینشم اصلا رشدنکرده موزایدم نداره  سن استخوانیشم یه سال کوچیکترازسن تقویمیش هست دکترقرص ال آرژنین بهش داده برارشدقدمیخواستم بدونم این ترشح خیلی  میتونه علامت بلوغ باشه

دختر من یه سه چهار ماه داره مو در می آره،البته دخترم الان کلاس چهارم هست ، نمی دونم حکمت این اتفاق ...

نگران نباش

ببین من چون درگیر شدم از اطرافیان پرسیدم شرایط بچه هاشونو

همه تو این سن کلاس چهارم و پنجم شروع رشد مو رو دارن

انگار ما حساستریم یا نگرانتر

به خدا دختر جاریم کلاس چهارمه ازش پرسیدم ببینم تا جه حدش طبیعیه

گفت تا حالا دو بار برای دخترش پودر موبر گذاشته که کلاس شنا میره تمیز باشه

اصلا هم نگران نبود میگفت خودمم همینطور بودم

الان وقتشه دیگه

🖤 
عزیزم،وقتی میبینی دختر کوچولوت داره سینه در می آره،داره خیلی زودتر از سنش به بلوغ میرسه مجبوری،فکر م ...

من منظوری نداشتم

اگه ناراحت شدی ببخشید

ولی این تصور ک ی دختر بره رو صندلی معاینه زنانه بخوابه

یا هر روز از مادرش بخاطر این قصیه استرس بگیره

خب شما مواطب بچه تون بودید و این اتفاقات براش نیفتاده

چ بهتر

حالا چرا ناراحتی

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
من منظوری نداشتم اگه ناراحت شدی ببخشید ولی این تصور ک ی دختر بره رو صندلی معاینه زنانه بخوابه یا ...

عزیزم دختر که نمیره رو صندلی معاینه،حتی تصورش هم غلطه،مگه بلوغ فقط به اون قسمت مربوطه،حتی دختر ۳۰سال هم داشته باشه بازم دکتر نمی فرستتش رو صندلی معاینه چه برسه به کودک. 

لطفا لطفا لطفا وقتی از چیزی اطلاع ندارین هیچ وقت و هیچ جا اظهار نظر نکنید،چون ممکنه دلی شکسته بشه و آهی بلند بشه و یه زمانی درگیرش بشین.

نگران نباش ببین من چون درگیر شدم از اطرافیان پرسیدم شرایط بچه هاشونو همه تو این سن کلاس چهارم و پن ...

متشکرم عزیزم،من اطرافیانم خیلی فضولا تو رو خود بچه میارن،

خانم همسایه بارها به من گفته دخترت داره سینه درباره هاااا،مواظب باش

روحیه دخترم خورد میشه.

آره حتی مربی بهداشت مدرسه هم گفت خیلیا از کلاس چهارم پریود میشن