2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس دختر کلاس دومی داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 142191 بازدید | 406 پست
سلام دختر من وقتی ۵ونیم ساله بود، دست به سینه ش زدم کمی سفت شده بود، بردم دکتر آزمایش و عکس و سونو ...

سلام عزیزم...می خوام تو این دوماهی که دکتر بهمون مهلت داد ، دنبال داروهای گیاهی و حجامت برم...انشاالله خدا کمک کنه هرمونش بیاد پایین...فقط یه سوال غرق کاسنی و اشاره که گفتید مخلوط نصف استکان بخوره؟ یا هر کدوم جداگانه نصف استکان؟ هر شب بخوره ؟ یا قانون خاصی داره ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم...می خوام تو این دوماهی که دکتر بهمون مهلت داد ، دنبال داروهای گیاهی و حجامت برم...انشاال ...

من یه بطری عرق کاسنی و شاتره رو قاطی کردم روزی سه استکان( یا همون نیم لیوان، که از لیوان کوچکتره) میخوره ،حجامت هم خیلی تاثیر داشت، چند وقت پیش هم پسر پنج ساله م رو بردم حجامتش کردم، برا رشد هم خیلی خوبه، گفتم خانمه میخواد با ناخن پشتت رو ماساژ بده، تکون نخورد😉

عزیزم من خودمم کلاس سوم پریود شدم  یعنی سن بلوغ واقعی دخترها از نه سالگیه که کم کم علایم خودش ...

سلام عزیزم...شما الان قدتون هم خوبه؟

اون موقع ..کلاس سوم قد و هیکلتون دُرُشت بود؟

و اماااااا دوستان امروز دخترم پریود شد در کمال ناباوری.کلاس پنجم هست.یعنی ۱۰ ماه بعد از آخرین آمپولش.قرار بود بهمن ببرم چکاپ که دکتر آمپول را ادامه بده. ولی دیگه نمی برمششش .اگر گل دختراتون آمپول واریوپپتیل تزریق می کنن حداقل تا کلاس پنجم یا ششم دامه بدید.

سلام دختر منم زیر نظر خانم دکتر کرمی زاده هست میشه وضعیت دخترت رو الان بگی چطوره راضی هستی دخترم الا ...

دخترم از اول مهر وقتی کلاس دوم بود تا اسفند کلاس چهارم آمپول زد. اسفند که آمپول قطع کرد خانم دکتر،یه ماه بعدش همه موهای زاید دراومد و سینه دخترم خیلی سریع رشد کرد و بزرگ شد و دی امسال هم پریود شد.انگار این آمپوله طوری هست که بعدش خیلیییییی سریع بلوغ میشن. امااااا دیگه دخترمو نمی برم دکترررررر. 

دخترم از اول مهر وقتی کلاس دوم بود تا اسفند کلاس چهارم آمپول زد. اسفند که آمپول قطع کرد خانم دکتر،یه ...

قد دخترت چقدر ؟ خوب رشد کرد تو این دو سال که تزریق کرد؟چند سالگی رفته مدرسه ۷ سالگی یا ۶ سالگی منظورم  اول مهر کلاس دوم چند سالش بوده؟ ممنون میشم جواب بدین؟ چرا اسفند چهارم امپول رو قطع کردی ؟ اگه دکتر گفته بیشتر به چی نگاه می کنه و میگه امپول بسه

[QUOTE=171820426]قد دخترت چقدر ؟ خوب رشد کرد تو این دو سال که تزریق کرد؟چند سالگی رفته مدرسه ۷ سالگی یا ۶ سالگی منظور ...[/QUOTE

دخترم ۶ سالگی رفت اول

این آمپولا استانداردش یکسال تزریقه

ولی دخترم سه سال تزریق کرد دکتر گفت بسه دیگه

قدش هنوز ۱۵۰ نشده دقیق نمی دونم

[QUOTE=171820426]قد دخترت چقدر ؟ خوب رشد کرد تو این دو سال که تزریق کرد؟چند سالگی رفته مدرسه ۷ سالگی ...

ممنونم از پاسخ گوییت لطفا اگه قدش بعد پریود اضافه شد بیاین بگین ببینم بعد پریود چقدر اضافه می کنن، ان شاالله هر جا هستن سلامت باشن دوران سختی آمپولت تموم شد دعا کنین برای دختر منم بخوبی تموم بشه ، فقط یه سوال امپولی که تزریق می کردین اسمش چی بود الان از بس قحطی امپول شده برای دخترم هر چی گیر بیاد زدم، فقط بین میکرورلین و واریوپپتیل کدوم بهتره نمیدونم؟

ممنونم از پاسخ گوییت لطفا اگه قدش بعد پریود اضافه شد بیاین بگین ببینم بعد پریود چقدر اضافه می کنن، ا ...

دخترم کلا واریوپپتیل زد از همون اولش

فقط اولش خارجی بود بعدش شد ایرانی