2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس دختر کلاس دومی داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 142170 بازدید | 406 پست
درضمن من اصلا اصلا قبلش هیچ علائمی از بلوغ نداشتم و اولین نشانش همین بود . هیچ آمپول و دارویی هم مص ...

ان شاالله همیشه سالم و تندرست باشید واقعا آرومتر شدم با حرف شما متشکرم که پیام گذاشتین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله همیشه سالم و تندرست باشید واقعا آرومتر شدم با حرف شما متشکرم که پیام گذاشتین

مرسی عزیزم . همچنین شما و دختر گلتون .

خواهش میکنم 

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
کسی هست که دختر بچه اش ترشح از واژن داشته باشه؟ با خودم میگم خدا کنه عفونت باشه تا بلوغ

ببرش دکتر گیاهی .اما ترشحات که شروع میشه دو سه سال طول میکشه تا بلوغ

دل مسوزان که ز هردل به خدا راهی است....آنکه را هیچ به کف نیست به دل آهی هست
ببرش دکتر گیاهی .اما ترشحات که شروع میشه دو سه سال طول میکشه تا بلوغ

عطاری بهم عنبرنسارا داده که براش دود کنم اگر عفونت باشه،برطرف بشع،امروز که از مدرسه اومد دودش می کنم

به دخترت قرص زینک پلاس قبل نهار بده قدش رو اوکی میکنه قرض آهن هم هر شب با یه لیوان شیر بده بهش 

کلاس شنا هم از همین الان هفته ای سه جلسه ببرش صبحانه هم کامل بده بخوره

خداکنه مشکلی برا قدش پیش نیاد😢

به دخترت قرص زینک پلاس قبل نهار بده قدش رو اوکی میکنه قرض آهن هم هر شب با یه لیوان شیر بده بهش  ...

عزیزم فک کنم شیر رو نباید با قرص آهن خورد باید یکی دو ساعتی فاصله باشه

"اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم" به امیدت موفق خواهم شد... 
سلام عزیزم ان شاالله مشکل دخترگلتون برطرف شد بلاخره چیکارکردین بامشکلش .دخترمنم شش سالونیمه علایم با ...

سلام ،متاسفانه دارم آمپولا رو بهش می زنم هر ۲۸ روز یه آمپول واریوپپتیل مدرسه شون کلی تاکید کرد که ببرمش و جلو بلوغش رو بگیرم

سلام ،متاسفانه دارم آمپولا رو بهش می زنم هر ۲۸ روز یه آمپول واریوپپتیل مدرسه شون کلی تاکید کرد که بب ...

ان شاالله که این مراحل سخت بلوغوبه خوبی وسلامتی بگذرونین وهمه چی به خوبی پیش بره .برادختر منم دعاکنید

دکترغددبردم عکس سنجش تراکم استخوان دید .سن استخوانیش بیشترازسن تقویمیش .گفت حدود11سال .آمپول تست نوش ...

آموزش درد نداره زیاد ،من به دخترم نگفتم دچار بلوغ زودرس شده،بهش گفتم چون بدنت ضعیفه اینا آمپول تقویتی هستن