2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس دختر کلاس دومی داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 142191 بازدید | 406 پست
یعنی کلاس سومه؟ببینید دخترانی که علایم مثل دختر من داشتن و آمپول نزدن دیرتر از دختر من پریود شدن مثل ...

سلام عزیزم مممنون که جواب دادین 

من الان دوماهه شروع کردم و مکمل کلسیم بهش می دم کلاس ورزشم نوشتم 

یعنی این امپول برای شما اصلا مفید نبود؟؟

قد دخارتون چند ؟؟ الان پریوداش مرتبه ؟؟ مشکلی نداره؟؟

دخترم الان کلاس سوم هست

مامان مهربون، حرفات منقلبم کرد، احساست و رنجت مثل منه، دختر منم 6 سالش بود بلوغگرفت،،، بگو چکار کنم ...

شما چند دوره امپول زدین تاحالا؟؟ برای دختر من امپول لوپرومر تجویز شده  و بیشترین دغدغم استخوان پوکیه 

یه مسله که بسیار برام تعجب اوره من که مکمل کلسیم به دخترم می دم تند تند دندونای شیری می ریزن و دایمی در میان چند سال پیشم دادم همین روال بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم انفولانزا گرفت چند روزبهش کلسیم ندادم عضلات پشت پاش گرفته خیلی نگرانم خدا کمکمون کنه 

عضلات ربطی نداره، لابد خستگیه، نگران نباش، دعا میکنم دخترامون در سلامت کامل، در شادی کامل، در سن 14 سالگی پریود شن و قدشون بالای 165 باشه، حتی به 170 برسه، عشق، سلامت، همراهشون باشه، ما تلاشمون رو میکنیم تا خداوند ببینه و کمک کنه، 

عضلات ربطی نداره، لابد خستگیه، نگران نباش، دعا میکنم دخترامون در سلامت کامل، در شادی کامل، در سن 14 ...

من هر اتفاقی میافته ناخودآگاه به امپولا ربطش می دم انشاا.. به سلامتی این دوران رو طی کنیم خواهشا اگه تجربه جدید یا چیزی بود با منم درمیون بزارین

بعدا باعث نازایی نمیشه؟ باعث افسردگی نمیشه؟

ببین این  امپولارو به بچت نزن همش عوارض داره بلوغ رسیده نمیشه کاریش کرد 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
یعنی کلاس سومه؟ببینید دخترانی که علایم مثل دختر من داشتن و آمپول نزدن دیرتر از دختر من پریود شدن مثل ...

سلام 

یک سوال دارم ب جز دکتر کرمی زاده تو شیراز کسی دیگه ای میشناسید 

دکتر کرمی زاده اصلا دیگه وقت نمیده 

خودم دکتر بهنام هدایت و حسین مروج گیر اوردم میگن مروج بهتره اما تلفنش اصلا جواب نمیده 

منم شیراز نیستم باید دخترم بیارم تا انجا 

سوال بعدی دختر شما از موقع قطع امپول تا پریود شدن چقدر قد کشید و بعد پریود تا الان 

ممنون 

سلام  یک سوال دارم ب جز دکتر کرمی زاده تو شیراز کسی دیگه ای میشناسید  دکتر کرمی زاده اصل ...

سللام عزیزم.دکتر دیگه نمی شناسنم.من دیگه قد دخترم رو اندازه نمی گیرم چون نمی خوام حساس بشه با پریود شدنش هم دیگه دکتر نبردم گرچه دکتر کرمی زاده کلی انتظاررررر داشت تا 20سالگی دخترم زیر نظرش باشه اما من نظرم این بود که بیهوده هست و تمامش کردم.

بعد از پریود حتماااااااا قد می کشند پریود تو قد اثر ندارن تا زمانی که صفحه رشد بازه قد می کشند.بچه ای هست تا 20سالگی صفحه رشد بازه,کسی هم هست 10سالگی بسته شده ولی هنوز پریود نشده.

لطفااااااا لالا اصلا به رو دخترت نیارررررررررر هی قدش رو اندازه نگیررررررر.اعتماد بنفسش داغون میشه.

من خودم قدم 150هست عاشق قدم هستم باهاش حال می کنم تا حالا هم کسی چیزی بهم نگفته حالا اگر تو بچگی هی قدم رو اندازه می گرفتن من الان نابود بودم.در ضمن من 15سالگی پریود شدم ولی قد نکشیدم بقیه خانواده همهههههه بلند هستن 180به بالا

شما چند دوره امپول زدین تاحالا؟؟ برای دختر من امپول لوپرومر تجویز شده  و بیشترین دغدغم استخوان ...

عزیزم دندون دخترت زود افتادن یعنی زیر ۶ سالگی لق شد دقیقا دختر منم همینه سنش ۵ ونیمه بخاطر وجود کلسیم بالا بدنش و دادن قرص ویتامین دی بهش همزمان دوتا ازدندوناش افتادن و سریع هم جاشون دراومد 

یعنی دچار بلوغ زودرس داره میشه علاعم دیگه ای نداره فقط هفته ای ۳بار درحد چندلیوان شیر میخوره یعنی شیر هم باعث بلوغ زودرس میشه

سللام عزیزم.دکتر دیگه نمی شناسنم.من دیگه قد دخترم رو اندازه نمی گیرم چون نمی خوام حساس بشه با پریود ...

سلام عزیزم انشاالله دختر سلامت و برقرار باشه 

منم یه سوال دارم دختر من ۵ ونیم سالشه یعنی هنوز ۶ نشده من چند ماه پیش بردم دکتر دارو بده بر افزایش قد و وزنش آزمایش نوشت گفت همه چی خوبه کلسیمش هم بالاس چیزی نیاز نیست اگه بدی زیادی میشه دچار بلوغ زودرس میشه 

بعد من به دخترم خودسر یه قرص ویتامین دی ۵۰ هزار دادم یعنی بهداشت گفت هم خودت هم بچت هر ۲ماه یه قرص ویتامین دی بخورید 

همون ماه که قرص دادم دوتا از دندوناش لق شدن و افتادن و من موندم در کمال تعجب حالا سوالم اینه آیا واقعا افتادن دندان درسن پایین باعث بلوغ زودرس میشه دخترتون دندونش هم زود افتاده بود 

قد دخترم ۱۲۰ وزن هم ۲۰ پنج سال و نیمه