2777
2789

برید آموزشگاه ثبت نام کنید دوره هاش رو و بعد اتمام حتما آزمون فنی حرفه ای بدید تا مدرک فنی حرفه ای بگیرید چون در غیر این صورت از نظر درآمدزایی کمکی بهتون نمیکنه. 

فعلا هم بهتره از دوره icdl و کارگاه حسابداری و نرم افزار سپیدار 

شروع کنید این 3 مورد کارایی زیادی دارند. 

‌ قشنگ ترین حرفاش، دروغاش بود.. ‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خونه چی اول کامپیوتر و تو خونه هم تمرین کنم یعنی

برای حسابداری کامپیوتر اهمیت داره چون این روزا اکثر کارهای حسابداری و حسابرسی سیستمی شدن 

اما خب شما باید اول اصول و مفاهیم اولیه حسابداری رو یاد بگیرید و بعد برید سراغ نرم افزار های حسابداری که رایج هستند آموزش ببینید

تو خونه چی اول کامپیوتر و تو خونه هم تمرین کنم یعنی

هر شرکت، موسسه، اداره، حتی فروشگاه ها و مغازه ها از نرم افزارهای مختلفی برای حسابداری استفاده میکنند. اما رایج ترین نرم افزار سپیدار و هلو هست 

عه چیکار می‌کنی با اصول حسابداری و حسابداری صنعتی

نه بابا شما خودت بلدی که 😂🤦‍♀️

الکی اینقدر انرژیمو هدر دادم. 

الان اسماشون عوض شده الان حسابداری صنعتی دیگه ما نداریم شده بهایابی 1 و 2

که در واقع مباحث همون حسابداری صنعتی هست. 

شما کارای حسابداری فولین مثلا کار با کامپیوتر

من مدرک icdl  رو گرفتم 

نرم افزار چارگون هم بهش تسلط دارم چون برای کار آموزی اداره ای که رفتم نرم افزارش این بود. 

چارگون دیگه چه نرم افزاریع icdl کلاس خصوصی داره خوب یاد میدن

یه نرم افزار حسابداری 

من اداره آب رفتم کار آموزی و نرم افزارشون چارگون بود اتفاقا کار باهاش هم راحت بود فقط بعضی اوقات زمان میبرد تا بیاد بالا. 

من آموزشگاه ثبت نام کردم خیلی راضی بودم بعد هم آزمون های بنیاد icdl رو دادم مدرکش رو گرفتم و در اخر هم مدرک فنی حرفه ای گرفتم که فنی واقعا سخت بود