2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیکار 😂من دانشجو حسابداری ام ترم 6

اگه رشته مون نامرتبط باشه و شغل اصلی که قراره داشته باشیمم نامرتبط باشه

بنظرتون خوبه کلاساش رو بگذرونیم؟ اخه خیلی دلم میخواد بدونم چجوریه 

درحال حاضر کلاس icdl هم میرم این هفته ازمون فنی و حرفه ای دارم. 

حسابداری رو اول باید سنتیشو یاد گرفت بعدش با نرم افزاراش کار کرد من خودم حسابداری خوندم

منم گفتم که اول باید مفاهیم و اصول اولیه حسابداری رو یاد بگیرند بعد نرم افزار 

ولی خب با این حال اکثر نرم افزارها خیلی خوب هستند خودشون اتوماتیک وار ماهیت حساب ها رو تشخیص میدن و اگر در ثبت و ماهیت حساب ها اشکالی داشته باشه خطا میزنه و ثبت نمیشه، 

‌ قشنگ ترین حرفاش، دروغاش بود.. ‌

اگه رشته مون نامرتبط باشه و شغل اصلی که قراره داشته باشیمم نامرتبط باشهبنظرتون خوبه کلاساش رو بگذرون ...

آره عزیزدلم چرا که نه 

فقط اون آموزشگاه یا موسسه ای که ثبت نام میکنی اگه واقعا خوب باشن و اساتیدش اصولی و با حوصله آموزش بدن درک مباحث واقعا آسونه. و در آینده خیلی کمکت میکنه گذروندن این دوره ها. 

سنتی چجور ، کجا برم یاد بگیرم شما چی شغلتون چیه

منظور از سنتی روشای دستی هست که تودروس حسابداری تدریس میشه من قبلا حسابدار یه فروشگاه بودم که الان اومدم شهر دیگه ولی گفتن مدارکو میدیم بهت سال مالی امسالو هم خودت ببند چون ظاهرا یکیو آورده بودن نتونست انجام بده

منم گفتم که اول باید مفاهیم و اصول اولیه حسابداری رو یاد بگیرند بعد نرم افزار ولی خب با این حال اکثر ...

با یادگیری حسابداری میشه صاحب موسسه رو راهنمایی کرد تو کم کردن هزینه ها مدیریت کرد سودو بالا برد جلوی راکد موندن سرمایه رو گرفت تو زمینه ای که سود بیشتره سرمایه گذاری کرد هدف حسابداری  که فقط ثبت نیست

با یادگیری حسابداری میشه صاحب موسسه رو راهنمایی کرد تو کم کردن هزینه ها مدیریت کرد سودو بالا برد جلو ...

عزیزم اینایی شما گفتی جز وظایف یک حسابدار هست این رو به ما هم راهکارهاش رو یاد دادند هم در دبیرستان هم در دانشگاه.. 

مثلا حسابداری مالی و مدیریت و برنامه ریزی رو که هرکدوم یک درس 3 واحدی هستند دقیقا برای یادگیری این موارد میخونیم

با یادگیری حسابداری میشه صاحب موسسه رو راهنمایی کرد تو کم کردن هزینه ها مدیریت کرد سودو بالا برد جلو ...

اما خب برای کسی که علاقه داره و خودش صاحب شغل هست و برای راحتی خودش میخواد دوره های حسابداری رو بگذرونه چه اشکال داره 

تازه آموزشگاه هایی که نرم افزار حسابداری یاد میدن خودشون گوشزد میکنند که اگر در این رشته تحصیل نکردن حتما کارگاه حسابداری شرکت کنند کارگاه حسابداری هم این موارد رو یاد میده هم از پایه مفاهیم حسابداری رو یاد میده

برید آموزشگاه ثبت نام کنید دوره هاش رو و بعد اتمام حتما آزمون فنی حرفه ای بدید تا مدرک فنی حرفه ای ب ...

گلم اگه کسی رشته دبیرستان و دانشگاش حسابداری نباشه فقط دوره فنی حرفه ای بره میتونه یاد بگیره؟ من دنبال شغلم و بین دوتا موندم که یکیش حسابداریه ولی مطمئن نیستم که بتونم یاد بگیرم

اگه دوره icdl رو شرکت نکردم مشکلی پیش میاد؟ 

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ