2777
2789
گلم اگه کسی رشته دبیرستان و دانشگاش حسابداری نباشه فقط دوره فنی حرفه ای بره میتونه یاد بگیره؟ من دنب ...

عزیزدلم با دوره بیرون کاملا اصولی و جامع یاد نمیگیری یعنی به عنوان یک حسابدار نمیتونی مشغول بشی اما به عنوان کمک حسابدار و صندوق دار معمولا قبول میکنن و نهایت میتونی دوره کارگاه حسابداری رو بیرون بری و icdl و در آخر به عنوان کار آموز چندجا بری سرکار و مهارتی یاد بگیری. 

‌ قشنگ ترین حرفاش، دروغاش بود.. ‌

عزیزدلم با دوره بیرون کاملا اصولی و جامع یاد نمیگیری یعنی به عنوان یک حسابدار نمیتونی مشغول بشی اما ...

حقوق کمک حسابدار حدودا چقدره؟ 

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حقوق کمک حسابدار حدودا چقدره؟

اکثر جاها توافقی باهم اوکی میکنند و یکم کمتر از حقوق اداره کار هست بعضی جاها هم نه 

اما در کل عزیزدلم ممکنه به عنوان حسابدار هم بتونی تو شرکت های نوپا کار کنی بستگی به شهری که زندگی میکنی داره و میزان یادگیری و تسلطت

اکثر جاها توافقی باهم اوکی میکنند و یکم کمتر از حقوق اداره کار هست بعضی جاها هم نه اما در کل عزیزدلم ...

ممنون از پاسخگوییت گلم 

من شهرم بیشترین اگهی که هست مربوط به حسابداریه یکی دوتا کاراموزی هم دیدم 

میترسم از پسش بر نیام😫 یکی میگه خیلی سخته یکی میگه قابل فهمه. میشه بگی چه ادمایی با چ مهارتی توی این کار موفق ترن؟ مثلا من ریاضیم در حد متوسطه انچنانی نیستم. میگن فقط چهار عمل اصلی مهمه توو حسابداری. یعنی باید جمل و تفریق و ضرب تقسیم اینام خیییلی قوی باشه و بتونم سریع انجام بدم؟😁 

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

ممنون از پاسخگوییت گلم من شهرم بیشترین اگهی که هست مربوط به حسابداریه یکی دوتا کاراموزی هم دیدم میتر ...

فدات گلم 

من که دبیرستان و دانشگاه حسابداری خوندم و میخونم ریاضی هم داره اما خب کم و خیلی تاثیری نداره 

در اصل باید مفهومی یاد بگیری  بتونی تشخیص بدی ماهیت حساب ها رو یسری نکات رو رعایت کنی یسری مهارت ها بلد باشی برای نوشتن و ثبت زدن در دفتر کل و معین. 

تمرکز داشته باشی و بتونی تشخیص بدی مثلا یه رویداد کدام حساب ها رو تحت تاثیر خودش قرار میده کدوم حساب بدهکار میشه کدوم حساب بستانکار میشه 

پایان سال مالی مانده کدام حساب ها به سال مالی منتقل میشن کدام ها نه و.... 

فدات گلم من که دبیرستان و دانشگاه حسابداری خوندم و میخونم ریاضی هم داره اما خب کم و خیلی تاثیری ندار ...

مرسی عزیزم💕

[QUOTE=364846533]مرسی عزیزم💕[/QUخواهش میکنم گلم

عزیزم کدوم موسسه ها برای آموزش حسابداری خوبه 

من رشته دانشگاهیم یه چیز دیگه بود الان دوست دارم حسابداری یاد بگیرم با آموزش تو این موسسه ها و کارگاه ها میشه کار کرد یا الکی وقت تلف کردنه

باباجونم همیشه دوستت دارم دلتنگتم💔 میشه برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستین

سلام من هم به دنبال یادگیری فنون و فوت حسابداری هستم. به نظرتون کدوم آموزشگاه در تهران دوره های عملی و کاربردی تری داره؟ تجربه ای از دوره های حسابداری دارید؟ خوشحال میشم تجربیاتتون رو بدونم