2777
2789
عنوان

خونه من شده تفریگاه خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 150146 بازدید | 896 پست
چند سالته🤔اصلا مطالب رو خوندی؟اصلا فهمیدی خانوم بارداره و مرتب ماهی ۲ بار میان؟اصلا متوجه شدی حرف ا ...

به این شدت که خانوما تعریف میکنن نیست، طرف افسردگی زایمان ممکنه داشته باشه، شما از کجا یقین داری همین جور که میگن هست، آخه کدوم والدین بد بچشومیخاد، این حتما انرژی بد به مادر و خواهر شوهر انتقال داده و اونام چون می‌دونن این ناراحت میشه از حضورشون، بدتر لج میکنن و هر روز میرن خونشون

وای حامله هستی اینجور میکنن چی بگم بلند نشو بگو خودتون هر کار میکنید بکنید نمیتونم و حالم بده من چند روز پیش مهمون اومد خونم خیلی بودن بدون دعوت شوهرم گفت نمیخاد بچمو بندازی پشت سر مواد غذایی بده خودشون درست کنم منم دیگه بهشون گفتم خودتون بپزید بچم نمی وایسته اونام پختن و شستن و جمع کردن

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته🤔اصلا مطالب رو خوندی؟اصلا فهمیدی خانوم بارداره و مرتب ماهی ۲ بار میان؟اصلا متوجه شدی حرف ا ...

سی سالمه ،متاهل ، خیلی هم اوضاع مادی و معنوی خوبی دارم،هیچوقت هم اجازه ورود اختلال به کانون گرم خانواده ندادم

اولاکه فقط خونه ی پسرشون نیست و خونه ی زنو بچه شم هست دوما بشور و بسابو سرویس دادن و غذا پختن رو مگه ...

با ماهی دوبار کسی گدا نمیشه، مادر ۹ماه پدرش درمیاد، پس از این همه عذاب و استرس تا بچه اش بزرگ بشه، دل میبنده، آرزو داره براش، امید داره.... آخر بگه من نمیتونم؟؟؟

این خانوم شرایط و احوالتشو دوران نامزدی باید می‌گفت، شرایط جدیدی نیستش که .... قبلاً می‌گفت من سازگاری با معاشرت ندارم. نه اینکه حالا پسرشو به دست گرفت ... حامله شد ‌‌....کار از کار گذشت و خیالش از بابت جدایی راحت شد ‌‌‌‌‌وبگه طلاقم نمیدن ....هررری همگی بیرون ... این موضوع باید بررسی بشه، از محتویات کاملا آگاه شویم بعد قضاوت 

به شوهرم زنگ‌میزنن نه من شوهرم نمیگه به من تا یه ساعت قبل اومدنکه هیچ غلطی نکنم

یکی دوبار که غذا درست نکنی و وسایل پذیرایی آماده نکنی شوهرت مجبور بشه از جیب خرج کنه میفهمه

دخترای مجرد کاش پست ایشون رو بخونن 

وبا طرز فکر وحشتناک اکثر آقایون آشنا شن

دخترا ببینید 

بعضی ها اصلا درک نمیکنن و هر چقد بگی نمی‌فهمن  فقط دیوانه وار و تحت هر شرایطی نه تنها طرف پدر و مادر بلکه کل خاندانشونو میگیرن و اونارو پرستش میکنن 

و زن بیچاره انگار کنیز خانوادگی ایناس 

کاش همچین مرادیی هرگز ازدواج نکنن 💔

با اینکه شوهرتو تو خرج بنداز از بیرون سفارش بزن بگو نمیتونم درس کنم

این راهنمایی کردانتون موجب سردی و جدایی زندگی دیگران میشه، خدا رو بیاد کنید ... اصلا به اون شوهر فکر کردید که میخاید چوب دوسر سوختش کنید، پسر بدبخته از طرفی مادر ،،،، از طرفی همسر .... هر دو عزیز و دوست داشتنی 😤

کاش مادر‌شوهر‌میومد سه تا جاری گردن کلفت با بچه و شوهر میشینن پا میندازن پشت پا تخمه میشکوننمیریزن م ...

زنگ بزن 

دونه دونه بهشون بگو 

من سنگین شدم 

و هورمون هام بهم ریخته 

حوصله ی مهمون داری ندارم 

دکترم تجویز کرده 

یه مدت فقط مهمونی برم 

تا روحیه  ام عوض بشه

و بگو هرروزی که وقت دارید 

بگید الان هماهنگ کنم 

واسه مهمونی

به هیچ عنوان نزار پدر شوهرت بیاد خونتون

به مادر شوهرت زنگ بزن 

کلی ناله و اعتراص کن

جنگ اول به از صلح اخر

باور نمیکنم که حریف شوهرت نمیشی یعنی تفریح برادراش از ارامش زنش مهم تره اون هم با شرایط بارداری خودت برای خودت ارزش قائل شو تا بقیه هم برات ارزش قائل شن رک بگو هر رفتی یه امدی داره کاش ما هم رنگ خونه های شما رو میدیدیم هیچوقت هم که خونه نیستن اینجا براتون هتله بگو قدم مادر پدر شوهرم رو چشم رو چه حسابی منه باردار دائم بخاطر شما تو زحمت بیفتم عوض اینکه شماها کمک حال من باشید بذار بهشون بربخوره دیگه نیان ادم هایی که نگران حال تو نیستن درک و شعور ندارن همون بهتر قطع رابطه کنن 

سلام

درکت میکنم

محل نذار تا بفهمند

سرسنگین باش

زیاد برو خونشون

خونه همشون برو بخور و زود به زود هم برو آدم بشن

🤩خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیش تر صلوات بفرستد:1)نزدیک ترین مقام به حضرت محمد(ص)را در آخرت دارد.😍2)سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات است.😍3)تنها چیزی که بعد نماز واجب،روز قیامت(روز حسرت)مردم حسرت می خورند،کسی است که صلوات زیاد فرستاده باشد.😍۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نور صراط و نور بهشت است.😍۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.😍۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.😍۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.😍۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.😍۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.😍۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.😍پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم😍😍😍

خونه منم همین بود 

چون به قول دوستم خودشیرین بودم از همه چیز مایه می ذاشتم براشون

بعد متوجه شدم نمیان منو ببینن 

میان خونه من همدیگه رو ببینن

خونه من رستورانشون شده بود

بهم برخورد

کم کم غذاها رو با بی حوصلگی درست می کردم

اگه بی خبر میومدن نیمرو می ذاشتم

یکی دو بار همسرم رو مجبور کردم از بیرون غذا بیاره

وسط مهمونی که خسته می شدم به همسرم می گفتم پذیرایی کنه

مجبور بودم طوری برخورد کنم که ازم سواستفاده نشه

جواب داد الان نمیان اون طوری

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

با ماهی دوبار کسی گدا نمیشه، مادر ۹ماه پدرش درمیاد، پس از این همه عذاب و استرس تا بچه اش بزرگ بشه، د ...

شمابهتره اول خودت قضاوت نکنی در ضمن ما چندتا خانمیم داریم باهم حرف میزنیم لزومی نمیبینیم یه مرد بچه ننه بیاد وسط