2777
2789
عنوان

خونه من شده تفریگاه خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 150147 بازدید | 896 پست
ما دیگ نرفتیم. وقتی میبینی دلش به رفتنت نیست چرا بری. میگم ک 4ساله پامونو خونه داداشم نزاشتیم. یسری ...

ن خب به داداشت بگو چیکارمیکنه رفتارهاشو بگو منم زن داداشم درصدش از زن داداشت کمتره ی چندبار رفتار زنشو به داداشم گفتم غر زدم واسه خودهراش خوبه به ما میرسه بهانه میکنه به مامانم گفتم باز به گوش داداشم برسونه خودمم ی سری حرفها و کارهاشو به کتفم میگرفتم چون خونه داداشمه من نرم کی بره مثلا داداشم میگفت بچت و غذامیدی برنج نریزه زمین میگفتم بریزه جمع میکنم نوشابه و چای که نیست رنگ بگیره بعدم تاحالا بچه های خواهرزنت ریخت و پاش نکردن دیگه لال میشدن میدونستم زنش قبلش گفته تو تذکربده اینطوری میگفتم حالا ن هرماه بریم توسال ۳ یا۴ باربریم ولی میدون و خالی نمیکنیم😁

من باشم همون لحظه به داداشم حرف زنشو میگم غرم میزنم جای اینکه خودمو خراب کنم بگن کم لطفم روی زن داداشو به برادرم نشون میدم تا بفهمه کی مقصره

تنها راهش اینه شما خونتون عوض کنید و برید خونه کوچکتر  اگر خونه برای خودتونه به بهانه اینکه خونه کوچیکتر بگیریم و بقیه پول  برای کسب و کار یا هرچی   فقط باید عوض کنید

خدایا توروخدا😓 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تا حدودی مثل شمام 

با این تفاوت که بچه ندارم 

و متقابلاً خونه های اونا هم میریم و میایم 

اما شوهرم یهو منو میزاره لای منگنه و باهاشون هماهنگ می‌کنه که بیان 

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
وا فکردکنم متوجه نشدی ۱۵ نفر بیان خونت

عزیزم‌خونه‌منم هتل خانواده شوهرمه🤭🤭🤭

۲ ساعتی باهاشون فاصله داریم، پنجشنبه زایمانمه، تا دیروز اومدن ۳ روز موندن، اصلا نمیرفتن

ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد

خودت رو دادی بهشون.

اگه از اول با رفتار حدود نشون می‌دادید اینطور نمی‌کردند .

اگر دیدی یکسر میان و اذیتی  رو نمی‌دادی و با سرسنگینی و کم محلی رفتار میکردی  حدود رفت و آمد با شما متوجه می‌شدند.

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

با مهمون پررو وقتی اذیتی باید با بی محلی حتی سگ محلی  رفتار کنی ، اصلا اخم و تخم کنی خودشون میفهمند نمیان دیگه ...

خواستن بیان خودت بزن ب مریضی برو اتاق بخواب . پذیرایی خوب نکن .تحویل نگیر و.. اما نگذار شوهرت ترفندت بفهمه..

تنها راه همینه ....

با آدم پررو باید پررو باشی یک کلام.

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

برام خیلی جالبه هرکی هر راه حلی که گفته یک بهانه ای آوردی که نمیشه

خودت دلت نمیخواد مشکلت حل بشه وگرنه خیال نکن بقیه مشکلاتشون با یک کلمه حل میشه بلکه برای حل مشکل یا تغییر جون میکنن روش وقت میذارن بهاش رو میپردازن

اینکه خیال کنی بدون اذیت شدن مساله ت حل میشه باطله

یا درد تغییر رو بجون بخر یا رنج فعلی رو تحمل کن

مثلا میگی شوهرم با یک عزیزم گفتن من رو قانع میکنه، خب تو قانع نشو اینکه دست خودته

یا میگی زنگ میزنم اونا میگن نیستیم منم دیگه پیگیر نمیشم، خب پیگیر شو اینکه دست خودته

یا مثلا اونا میان پذیرایی میکنی، خب پذیرایی نکن اینکه دست خودته

یا اگر اومدن بگیر تو اتاقت بخواب یا برو بیرون اینها که دست خودته

ولی همه اینها رو با بهانه های مختلف رد میکنی یعنی در واقع یک روش غلط ظلم پذیری رو با این بهانه ها تزیین میکنی و بعد میشینی غر میزنی

عزیزم بهانه نیار کار درست رو بکن تا اینهمه ظلم بهت نشه که بعدش بخوایی هی غر بزنی

هرچه هست از آن اوست.

یه چن روز دک آروم شدی باآرامش و ملایمت با شوهرت حرف بزن بگو من شاید برنامه ریزی کرده باشم بخوام برم بیرون شابد امادگی نداست باشم تو بیرون سرکاری باتو که نباید هماهنگ شه اگر تاثیر نداشت بزن سلیطه بازی مرک یبار شیون یبار خیلی جدی  شوهرتو ادم کن بگو اول باید با من هماهنگ کنی من زن این خونه ام من شاید آمادگی پذیرایی نداشت باشم شاید بخوام برم بیرون اختیار نمیدی چرا بمن..