2777
2789
عنوان

خونه من شده تفریگاه خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 150143 بازدید | 896 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید اسی ولی خیلی ساده و بی دست و پایی بارداری و مراعاتتو نمیکنن؟؟ خدایی خیلی بی وجدانن بذار برو ب ...

ماهی دوبار شب نشینی زیاده ؟والا ما هر روز یا خونه مادر شوهریم یا مادر 

شوهرت ناراحت نشد ؟

ماهی دوبار شب نشینی زیاده ؟والا ما هر روز یا خونه مادر شوهریم یا مادر شوهرت ناراحت نشد ؟

نه فقط با ما ، که با اون‌یکی جاریم همین رفتارو کرده منتها با لحن بدترش،دیگه چکار میشه کرد وقتی خوششون نمیاد ، تازه ما میریم ظرفارو میشوریم جمع و جور میکنیم جارو برقی ام میکشیم میایم بیرون ولی بازم راضی نبودن ، منم مشکلی ندارم دیگه مثل خودشون رفتار میکنم باهاشون

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....

منم اوایل ازدواجم خانوادش مث سیریش همش خونمون بودن

بعدش هی بهونه اوردم و راشون ندادم الان دیگه تا نگم نمیان.

مثلا یبار خوهر شوهرم گفت بیام با بچه هام شب خونتون گفتم شب میریم خونه عمم شب شد عمدا برقامو روشن گذاشتم ببینه خونم و نخواستم بیاد

من باربی میشم❤️❤️❤️وزن اولیه:۹۲❤️هدف اول۸۵❤️هدف دوم ۸۰❤️هدف سوم۷۵❤️هدف چهارم۷۰❤️❤️❤️انشالله......

بنظرم حالا که شوهرت یکساعت قبل خبر میده

تو از همین استفاده کن همینو بهونه کن 

خونه به هم ریخته باشه پدیرایی نکن 

بگو نمیدونستم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

ببین وقتی شوهرت بهت گفت که میخوان بیان حالا هرموقع که بود ،گوشی رو بردار زنگ بزن بهشون بگو ببخشید یه مشکلی پیش اومده اگر بیاین نمیتونم ازتون پذیرایی کنم انقدر این موضوع رو تکرار کن تا خودشون بفهمن خوشت نمیاد بری خونشون 

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

به نظرم حتی سالی یکبارم زیاده اینجور آدما بیان خونت... از اول بهشون روی خوش نشون دادید.. این دفعه ک اومدن خودتو بزن ب ندونستن.. مثلا بگو اعه من داشتم اماده میشدم برم فلان جا...

یا مثلا دیرتر درو باز کن..یا بگو امروز برنامه داشتم جایی برم.. باید کم رویی رو کنار بزاری اگ میتونی کتاب بانو آرتمیس رو تو نی نی سایت بخون همون اولاش دقیقا مشکل شمارو گفته

تاپیک ۴۰صفحه جلو رفت ولی کسی اشاره ای به بیشعوری همسر استارتر(باعرض پوزش ومعذرت فراوان)نکرد خوب این مرد انقدر به خانوادش اهمیت میده وانقدر رضایت وخوشحالی اونا براش مهمه که حاضره خانواده خودشو همسر باردارشو زیر پاش بزاره،هیچکس بدش نمیاد جایی تحویلش بگیرن ومرتب بره اونجا مهمونی،استارتر هیچ کاری با خاتواده همسرت نمیتونی بکنی اگر بناست کاری بکنی اگر تغییری قراره صورت بگیره اگر برخورد جدی قراره صورت بگیره همش باید ازسمت همسرت باشه همسرت خیلی بی درکه مشکلت رو باهمسرت حل کن،مگه نگفتی به شما زنگ نمیزنن وبه همسرت اطلاع میدن وایشونم یک ساعت قبل از مهمونا به شما اطلاع میده خوب راحت بشین پاتو بنداز روپات هیچی درست نکن اومدن بگو همسرم ۱۰دقیقه پیش به من گفته به روی خودتم نیار اگر اسم غدارو اوردن براشون املت درست کن،خیلی شیک بهشون متلکم بنداز بگو دلم برای دستپخت فلانی تنگ شده یا خونه مامانو از یادم رفته ازبس ندیدم

سه بار سوره کوثر بخون فوت کن طرف مسیر خونشون به نیت دفع شربعدم یه دعا تو نت هست بخون فوت کن بشون هرو ...

چه جالب 

حتما

دست گلت دردنکنه

خیرببینی

هرچند من فقط باید درحال دعاخوندن باشمم🤣

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
ببخشید اسی ولی خیلی ساده و بی دست و پایی بارداری و مراعاتتو نمیکنن؟؟ خدایی خیلی بی وجدانن بذار برو ب ...

چجوری اختیار  دستتونه و تصمیم میگیرین کی و کجا برین یا دعوت بکنین یا دعوت نکنین؟ من که شوهر نکبت خیرندیده‌ام پدرمو درمیاره