2777
2789
عنوان

خونه من شده تفریگاه خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 150146 بازدید | 896 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اوصاعم همینه دوستای شوهرم بیشتر میان.سری اخر مجبورم کرد زنگ بزنم دایی و زن دایش بیان ۲روز بیان چون من دعوت نکرده بودم نمی اومدن.خلاصه وقتی رفتن گفتم بار اخرت باشه مهمون میاد تا بعد عید.منم ۷ماهه حامله م

درد منو داری...درمان پذیر نیستمن بگم برات از مهموناخانواده شوهر از پدر و مادر برادرها که خیلی زیادن ...

سه بار سوره کوثر بخون فوت کن طرف مسیر خونشون به نیت دفع شر

بعدم یه دعا تو نت هست بخون فوت کن بشون هروقت اومدن یه ربعه میرن😅🤣

یه بار مهمون اومد خونمون ما هیچوقت خونشون نمونده بودیم دوس نداشتم بمونن رختخوابم اندازشون نداشتیم

نشستن تا یک شب نقشه ریختن که فردا بریم پارک آش ببریم

بدون این که از من نطر بخوان

تعارف نکردم دعا از نت پیداکردم خوندم یه ربع بعد رفتن

تا چن وقتم پیداشون نشد خداروشکر

واقعا زیاد نیس ۱۵ نفر ما ی رفیق داریم اهل بلوچستانه هروقت میاد دقیقا با خودمون میشیم ۳۰ نفر یک هفته ...

ایشون باردارن و در ماه دوبار میرن خونش، شما میگی زیاد نیست با مهمونای سالی یه بار مقایسه میکنید واقعا که 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

اینجا و اشتباه اومدی، صفحه بحث اجتماعی هست و به جنسیت ارتباطی ندارد و میتونی با یه سرچ کوتاه به اصل ...

ببخشیدا اونوقت اون خانم از زیر بته به عمل اومده پدر و مادر نداره؟؟؟؟زحمتشو نکشیدن به نظر شما ؟؟؟ اگه اینجوریه خانواده اون خانم هم خونه دخترشونو بکنن کاروانسرا داماد هم وظیفه اشه چون زحمت کشیدن دخترشونو بزرگ تقدیم داماد کردن 😏😏😏😏😏

اسی اگه هر دفعه خواستن بیان به شوهرت میگفتی غذا بخر بعدشم ظرفاو جمع کردن خونه پای خودت دست بع سیاه سفید نمیزدی الان وضعت این نبود بعد زایمانتم اعلام کن رکو‌راس که دیگه بچه کوچک‌دارم نمیتونم تا یکسال پذیرای کسی باشم زنگم زدن به شوهرت خودت گوشی بردار بزنگ بگو فلانی در جریان نبود من امشب به بچه ها قول شام بیرونو دادک

سلام خیلی ناراحت شدم برات درکت میکنم

فقط با بهونه مریض،بودن میتونی مردتو گول بزنی 

نمیخواد پیشش شکایت کنی  

فقط خودت و بزن به مریضی 

وراه دوم بگو فلانی ایقد دوست دارم یکی برام غدا درست کنه،چند روز دیگه میام خونه اتون دوست دارم غذا بیرون بخورم

یاهم بگو بس نشستم توخونه افسردگی گرفتم از صبح برورپیششون تا شب 

یه بهر دوبار اینکارو کنی دیگه نمیان

به شوهرم زنگ‌میزنن نه من شوهرم نمیگه به من تا یه ساعت قبل اومدنکه هیچ غلطی نکنم

ول میکنی میری خونه مادرت یا جای دیگه  سری بعد هم شوهرت یاد میگیره بدون هماهنگی دعوت نکنه هم اونا آدم میشن 

عزیزم مریضی بدتره یا باردار بودن!!!؟؟؟ شوهرم میدونه که من چقد اذیتم دلش نمیاد دل اونا رو بشکنه

ببخشید اسی ولی خیلی ساده و بی دست و پایی 

بارداری و مراعاتتو نمیکنن؟؟ 

خدایی خیلی بی وجدانن 

بذار برو بیرون ، خونه خانواده ت ، غذا درست نکن بگو حال ندارم یا توام سرزده برو خونشون تلپ شو 

من مادرشوهرم غیر مستقیم گفت که خوشش نمیاد بریم خونه شون زیاد ، حالا ماهی یکی دوبار فقط شب نشینی میرفتیم نه واسه وعده غذایی، منم دیگه خیلی وقته نمیرم و تا دعوت نکنه نمیرم 

۶ ماهم هست دعوتشون نکردم تا حساب دستشون بیاد 

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....