2777
2789
عنوان

خونه من شده تفریگاه خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 150148 بازدید | 896 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه پسرشون که خیلی سال بزرگش کردن ماهی دوبار میان تفریح اینو یادت باشه.

این خیلی بی منطقیه

من خونه پدر و مادر خودمم روم نمیشه ماهی دوبار برم. با اینکه من و بچه هام و رو چشاشون میذارن، التماسم میکنن ولی تا حد امکان سعی میکنم دیر به دیر برم. چون وقتی من میرم، اون یکی خواهر برادرامم به هوای من میان که جمع بشیم و خوش بگذرونیم، بنده خدا مامانم اذیت میشه‌. خودش که میگه خیلی ام خوشحال میشم، اما خب شعورم خوب چیزیه. جدا از بحث هزینه های کمر شکنِ مهمونداری، ماهی دوبار ۱۵ نفر زحمت بدن به زن باردار، واقعا بی انصافیه...اونم عروس. خوبه که روشون میشه

ما عروسمون تا دعوت نکنه، محاله خراب شیم سرش. اونم آدمه، ازدواج کرده که زندگی کنه، نه کلفتی...فهمیدنِ این چیزا فقط یه کم درک میخواد

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

نه همسرم میگه عزیزم فکر کردی مردم‌بیکارن بمونن خونه منتظر‌ تو!!؟با پنبه سر‌میبره با یه عزیزم پوستت ر ...

خب هروقت گفتن پارکن یا سینما ، شما بگو پس ما فردا میایم  ،اگرم بهونه آورد یه روز دیگه رو پیشنهاد بده ، فردا ،پس فردا،پسون فردا، پنجشنبه بعد....دیگه از زیر همش که نمیتونن در برن! بگو پسرم گفته خیلی وقته خونه عمو نرفتیم دلم میخودد برم ...

شما خودت کوتاهی میکنی...اینجا بچه ها پیشنهادای خیلی خوبی دادن ، یکی دوتاش رو که با شرایطت جوره ، عملی کن

خونه پسرشون که خیلی سال بزرگش کردن ماهی دوبار میان تفریح اینو یادت باشه.

درضمن ببخشید فقط اونا پسر بزرگ گردن؟ مادر پدر اسی، دخترشون و پیدا کردن؟؟؟؟؟

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

به شوهرم زنگ‌میزنن نه من شوهرم نمیگه به من تا یه ساعت قبل اومدنکه هیچ غلطی نکنم

تو هم با شوهرت قهر کن برو تو اتاق بگو من نمیام پیششون خسته شدم و... بگو ب من چ خودت پذیرایی کن و...  یا وقتی اومدن بگو سرم درد میکنه یا دندونت و حالت خوب نیست و اینا برو تو اتاق هر دفعه یه چیزی

ماهی یک تا دوبار

تا زنگ میزنن بگید اتفاقا ما الان دلتنگتون شده بودیم لباس پوشیدیم بیایم خونه شما😁😅والله،به هر حال برید اونجا درسته میبیننشون حرص و جوش داره ولی حسنش اینه ک خونتون تمیز میمونه و اگرم کمک کنید باز مسئولیت اشپزی و مهمانداری و ... با شما نیس اخر شبم تر و تمیز بر می گردید خونه چندبار اینکارو کنید ختم ب خیر میشه انشاءالله 😁😅👍

وقتی شوهرت اینطوریه بگو از بیرون غذا بگیره خونه مرتب نکنچن بار بهشون برمیخوره نمیان

من تصمیم گرفتم یا مهمونی ندم یا شوهرم رستوران دعوت کنه یا غذا سفارش بده قشنگ درست حسابی 

خدا شاهده من مرغ درست می کردم زحمت می کشیدم بعد خانواده شوهرم می اومدن کم غذا می خوردن .....بعد می گفتن ما غذای تو رو باب میل نمی دونیم اون جوری که ما می خوایم نیست ..... از خودشون یاد گرفتم دیگه غذا درست نکنم 

برن غذای رستوران بخورن..... بی لیاقت ها

حالا ما بریم دامادشون نباشه  ...پلو عدس ... املت با گوجه برامون درست می کنن 

عروس خانم  خواهران  عزیزم خودتون باید شوهرتون تربیت کنید و تعادل توی خانواده شوهر برقرار کنید.... با نه گفتن... با خجالت نکشیدن.... رک بودن ..... مثل خودشون رفتار کردن   با سیاست....

همونا زندگی تو چشم کردن دقیقا همونا که انقدر عزت گذاشتی بهشون آدم به گدای سر کوچه غذا بده به فامیل ج ...

آره خواهر حق گفتی الان که من بی پولم فقیرم حتی یک نفر بهم زنگ نمیزنن که کجایی حالت چطوره اون موقع ها گوشیم از بس زنگ میخورد کلی پشت خطی داشتم الان هیچ کس نگاهمم نمیکنه اگه بیان فقط مسخره میکنن عید غدیر توی خونه قایم میشیم از ترس همسایه ها مون 😔

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 💚 سادات طباطبایی ام 💚💚 روزه استیجاری و ختم چله 💚