2777
2789
عنوان

خانم سرایدارمون خودکشی کرد

7276 بازدید | 145 پست

دیشب تاپیک خیانت شوهرش رو زدم 

ما عروسی بودیم تقریبا 2 شب بود که رسیدیم خونه جلوی در ساختمون پر ادم و پلیس بود 

شوهرم از یکی از همسایه ها پرسید چی شده اونم گفت خانم فلانی با سرایدار رفتن تو انباری 

ما دیگه زیاد واینستادیم چون من سر و وضعم مال عروسی بود نمیشد وایسم ببینم چی شده 

دیگه شوهرم هم با من اومد بالا 

ظاهرا زن سرایداره از اول هم میدونسته شوهرش زن باره س و از اول زندگی بهش خیانت میکرده اما خانواده پدریش پشتش نبودن و اینم طلاق نگرفته 

دیشب صبر میکنه شوهرش با زن یکی از واحدها که میره تو انباری اول زنگ میزنه به پلیس بعدم همه ی همسایه ها رو خبر میکنه که شاهد باشن 

امروز هم خودکشی کرد کاش حداقل به خاطر بچه ش میموند 

اون زنه هم شوهر داشته الان معلوم شد که هر وقت میخواسته بره با این سرایداره تو نوشابه یا غذای شوهرش قرص خواب اور میریخته حالا ما میگم زود اومدیم خونه ولی یکی از همسایع ها میگفت دیشب این همه سر و صدا شد شوهر زنه نیومد پایین ما فکر میکردیم خونه نیست نگو بهش قرص خواب اور داده و مرد بیچاره خوابع

اونقدر بغض کردم که دلم میخواد گریه کنم همش چهره اون زن جلو چشممه 

برای بچه ش که دارم دیونه میشم یه پسر 6ساله دارن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش خودکشی نمی‌کرد 

چون شاهد داشت فاتحه اونا ک خونده بود

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

همون تماس با پلیس و شاهد بودنشون کافی بود چرا جدا از دنیا و آخرت خودش بچشو یتیم کرد

چه فشاری رو تحمل می‌کرده که دست به همچین کاری زده...💔روحشون شاد

شوقِ پرواز بده؛روحِ زمین گیرِ مرا...