2777
2789
عنوان

خونه من شده تفریگاه خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 150143 بازدید | 896 پست
کامل‌ بخون من آدم بی ارزشی نیستم یهویی برم زنگ‌میزنم از قبل و اونا میگن نیستیم یا برنامه داریم

چطور اونا برنامه دارن نمیکنه شما ناراحت میشی راحت ردت میکنن برنامه هاشون تو الویته ،واقعاً همسرت متوجه نمیشه

مرا هزار امیداست،وهر هزار تویی مهربان پروردگارم🌼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کامل‌ بخون من آدم بی ارزشی نیستم یهویی برم زنگ‌میزنم از قبل و اونا میگن نیستیم یا برنامه داریم

والا خاهر

یا خیلی بی زبونی یا شوهرت زورگو.

من بودم به روشون میوردم و میگفتم مام دهن داریم.دعوت کن.

رفت و امد

نه اینکه فقط رفتن باشه.

باردارم یبار انقد زدم تو سرم خون دماغ شدمولی اصلا تاثیر‌نداشت الانم توقع دارن براشون مریض داری کنم و ...

منم باردارم خانوادش اومدن خونم اصلا از جام بلند نشدم گفتم خودتون از خودتون پذیرایی کنید همه چیزو هم جمع کردن تمیز کردن رفتن

دست خدا بالاترین دست هاست🌸

عزیزم این دفعه که اومدن بی تعارف به مادرشوهرت بگو ،بگو مادرجون من خیلی دوست دارم درخدمتتون باشم ولی ...

کاش مادر‌شوهر‌میومد 

سه تا جاری گردن کلفت با بچه و شوهر 

میشینن پا میندازن پشت پا 

تخمه میشکونن

میریزن 

میپاشن

میشاشن 

میرینن

دوتا گزینه آخر رو قسم‌میخورم بچه هاشون کوچیکتر بود انجام میدادن

رفتم روانپزشک وسواس شده بودم

انقد دارو خوردم

تا بهتر شم

همسرم حاضره جون بده برا داداشاش

حتی مادر شوهرم از رفتارشون ناراحته ولی جرات اعتراض نداره 

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  
وقتی شوهرش پشتش نیست هر حرکتی بزنه خودشو سبک کردهدفعه بعدی زنگ میزنن به شوهرش و پامیشن میاناستارترم ...

امان از دست مرد بی ملاحظه و کج فهم

بیین خانواده شوهر منم همینن

الان کنترل کردم 

چند تا راه حل بهت میدم چون رو آدمهای مختلف یه حرکت جواب نمیده

اول کم محلی: اومدن اصلا لبخند نزن ، برو تو اتاقت کم بیا بیرون ، آشپزی رو بنداز گردن خوشون (مثلا اگه خواهرشوهرت یا جاری دست‌پخت هم ندارن الکی بگو فلان غذات خوشمزه است تو درست کن تا زیاد بهشون خوش نگذره و تا نیومدن تو الکی خوت رو مشغول کن ولی غذا نپز) اصلا تحویل نگیر و باهاشون هم کلام نشو اگه چیزی پرسیدن فقط کوتاه جواب بده

دوم : خودت چند بار سر زده و بدون دعوت پاشو برو بعد به شوهرت هم بگو بیا من فلان جام ( اصلا کمک نده ، اگه کسی داری مثلا خواهری داری که پایه است با خودت ببر تا بیشتر معذب بشن(

من درکت میکنم مهمونی که خودش خودشو دعوت میکنه خیلی بده واقعا آدم کلافه میشه

تازه مهمونهای من شبم میخوابیدن و من صبحش میرفتم سرکار

در این حد بیشعور

کاش مادر‌شوهر‌میومد سه تا جاری گردن کلفت با بچه و شوهر میشینن پا میندازن پشت پا تخمه میشکوننمیریزن م ...

اوه جاری هات هستن من فکر کردم مامان باباش هم هستن ،

بیخیال بابا من باشم توروی طرف میزنم میگم این هفته بشین خونت من بیام‌بینم مفت خوری چه مزه ای میده🤣

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
کاش مادر‌شوهر‌میومد سه تا جاری گردن کلفت با بچه و شوهر میشینن پا میندازن پشت پا تخمه میشکوننمیریزن م ...

تو دیگه خیلی رو دادی جان باشم همون لحظه بد خلقی میکنم تا پاشن برن خیلی واضحه دارن سواستفاده میکنن

چطور اونا برنامه دارن نمیکنه شما ناراحت میشی راحت ردت میکنن برنامه هاشون تو الویته ،واقعاً همسرت متو ...

نه 

همسرم میگه عزیزم 

فکر کردی مردم‌بیکارن بمونن خونه منتظر‌ تو!!؟

با پنبه سر‌میبره 

با یه عزیزم 

پوستت رو میکنه 

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.