2777
2789
عنوان

خانم سرایدارمون خودکشی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 7529 بازدید | 145 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا قانونا مرد متاهل نمی تونه صیغه کنه بعدم این با زنی بوده که شوهر داشته اره این جوری که من فهمیدم ...

باعث شدی کاربرا پدر و مادر اون خانم را نفرین کنن

امیدوارم دروغ نگفته باشی

هر چند خانم بهتر بود فکر می کرد خانواده نداره و کار خودش را می کرد

زن بیست به بالا بچه نیست که 

نه استاتر میگه مرد متاهل نمیتونه

نه اشتباه داری میخونی 

نمیگه مردای متاهل میگه مردا متاهل نمیتونن صیغه کنن یعنی منظورش زن متاهله 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
نه اشتباه داری میخونی نمیگه مردای متاهل میگه مردا متاهل نمیتونن صیغه کنن یعنی منظورش زن متاهله

نه شما منظور استاتر رو اشتباه متوجه شدی کامنتای قبلیش بخون

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

اره مرد متاهل هم نمیتونه قانونه سرچ کن

میتونه عزیزم چهل پنجاه تا هم میتونه فقط عقد نمیتونه کنه اونم اگه یه کوچولو سر زنشو شیره بماله اونم میتونه 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
نه شما منظور استاتر رو اشتباه متوجه شدی کامنتای قبلیش بخون

آره الان دیدم ، داره اشتباه میگه مردای متاهل میتونن صیغه کنن چهل پنجاه تا هم میتونن 

ماهم داشتیم زن جوان با قرص برنج خود کشی کرد همین چند وقت پیششوهره خونه مجردی داشت و الاماشاللهبعد چن ...

شما میگی سه بار 

من مورد دیدم کلا برای قهر خونه ی پدر نرفت 

مشورت هم نکرد

مستقیم طلاق گرفت بی مشورت  پدرش

همه جا هم گفت  پدرم کمکم نمی کنه

بعد هم مرتکب اون گناه بزرگ  شد 

امان  از زن های نادون تو سری خور

ایتقدر با این حرف ها روی ضعیف بودن زنها سرپوش نزاریدمحکم باشید هزار راه هستچرا موقع ازدواج جلوی ...

آمار مرگ زن ها توسط پدر وبرادر وشوهر رو شنیدی که با۲سال نهایت حبس جمعش کردن؟

زنی که حق اولاد نداره حق تحصیل نداره حق کار نداره حق طلاق نداره حق اینکه تو شهر انتخابیش زندگی کنه نداره بی ازن شوهر حق بیرون رفتن نداره وحتی حق اینکه ی حساب بانکی بگیره برا بچش یا فرم سلامت بچش تو مدرسه رو امضا کنه ویا پرونده وکارنامه بچش رو تحویل بگیره رو نداره از چندتا حقی که از زن سلب شده بگم برات اها راستی دیه ی نصف مرد و حق الارث نصف مرد

من تموم اون راهایی که تو ذهنت هست ونیست رو رفتن تهش ببخشید اینو میگم ادم بی ادبی نیستم اخرم گیر کردم وسط لنگای ی ادم بی غیرت که رفیقاش ارجعیت دارن به زن وبچش و مچ گیری هایی که من کردم وبا قلدری رفع اتهام کرده از خودش

از کدوما بگم برات

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

باعث شدی کاربرا پدر و مادر اون خانم را نفرین کننامیدوارم دروغ نگفته باشیهر چند خانم بهتر بود فکر می ...

مهم نیست ادم چند سالشه و جنسیتش چیه 

خونه و اموال پدری هم مثل شیر مادر حلاله 

وقتی دریغ کردن از بچه شون باید هم نفرین بشن 

آره الان دیدم ، داره اشتباه میگه مردای متاهل میتونن صیغه کنن چهل پنجاه تا هم میتونن

چهار عقد دائم  و چهل صیغه ای همزمان 

که صیغه ای می تونه  ساعت  به ساعت تند تند  عوض  بشه

حلال حلال

حکم  خدا و شریعت پیغمبر