2777
2789
قبلش بگم که من کلا خیلی با صبر و حوصلم و چندتا مورد دیدم که بیمارا خیلی بد رفتاری میکنن و با صبر و آ ...

من بهت حق میدم کار خوبی کردی

همین جا رو نگاه کن همه همش نوشتن چون تحت فشارن چون فلانن چون بیسارن،خوب مگه اینا تقصیر کادر درمان مگه کادر درمان مریضشون کرده مگه نامه دعوت فرستاده براشون خوب مریض باشن و درد داشته باشن اصلا هرچی هیچ کدوم از اینا مجوز توهین و بی ادبی به کادر درمان نیست

مگه کادر درمان رباتن که هر رفتاری باهاشون بکنن بعد هم بگن مریض بودن درد داشتن از نظر روانی تحت فشار بودن

یه روز مریضی خودشون نمی تونن تحمل کنن بعد توقع دارن کادر درمان این همه فشار رو تحمل کنن اصلا هم اذیت نشن

چون خودتون بدترین.

واقعیت کادر درمان با این همه شیفت و حقوقی که دارن توقع بیشتری نمیشه داشت. همینطوریش هر نفر داره جای سه نفر رو پرمیکنه

ولی کادر درمان عزیز وقتی بیمار حالش بده و همراهش نمیدونه چکار کنه و شما هم توضیحی نمیدید حداقل لطف کنید پشت کانتر های پرستاری نشینید بگو بخند بکنید و خاطرات و غیبت بگید اونم با صدای بلند این حس بدی میده به همراه بیمار و اونها رو بی اعصاب میکنه‌

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رو قسم میدم به حق نور دو چشم یعقوب نبی که به برکت پیراهن یوسف روشن شد چشمای این بنده خدا هم صحیح ...

انشالله ممنون عزیزم

دیگه نمیدونم چیکار کنم از خدا مرک خودمو فقط میخوام

آخه از بس ما این ور اون ور تو اداره و هر جا میریم ،ما رو میکارن اون پشت حوصله هم ندارن جواب بدن بخاط ...

واقعا اگه همین خانم جای من بود پا به فرار می‌ذاشت کم بود نیرو از یه طرف قطعی برق از یه طرف که باعث میشه جواب آزمایش ها آماده نباشن 😮‍💨

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی 🌌🌕
آزمایشگاه ما جزو آزمایشگاه های شلوغ چند تا از نیرو هامون هم رفتن مرخصی زایمان و. ... واقعا داریم از ...

اونا که نمیدونن اونا فکر میکنن شماها کم‌کاری میکنید یا اون پشت مشتا قایم شدین دارین خوش میگذرونید 

تو بیمارستان همه جور آدمی میان

اونام تو اون شرایط خستن و بی حوصله

اگه با همشون دهن به دهن بزارین که نمیشه

فقط جوابشونو ندین

و در نهایت اونیکه هیچ چیزی برای از دست دادن نداره،،،همه چیزو به دست میاره😎✨️
قبلش بگم که من کلا خیلی با صبر و حوصلم و چندتا مورد دیدم که بیمارا خیلی بد رفتاری میکنن و با صبر و آ ...

به نظرم شما اشتباه کردی محیط بیمارستانه نباید جواب داد 

هم ارامش خودتون بهم میخوره هم کلی مریض اونجان ک به فکرشون باشی

به نظرم دفاع کردن خیلی خوبه اینکه جواب طرفو بدی حقش بزاری کف دستش عالیه 

ولی تو محیط بیمارستان نه 

اون کله شقه بیماره شاید واقعن مشکلشون بزرگه یا اصلا کوچیکه یا فکر میکنه زرنگه با توهین به خواسته هاش برسه

ولی خواهش میکنم هم بخاطر خودت هم بخاطر بقیه مردم 

جوابشونو نده اگ دیدی خیلی بی احترامی میکنه به یکی از همکارا یا مامور بیمارستان بگو بیان ساکتش کنن

خودت جواب بدی هم کلی استرس به بقیه وارد میکنی هم اعصاب روان خودت داغون میشه

ولکن فقط کارتو انجام بده خدا خودش شاهد تمام تلاش هات برای این مردم ایران هست جات تو بهشته موفق باشی گلم

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
درکت میکنم عزیزم بعضی از همکار هامون متاسفانه خیلی بد اخلاقن ولی این شامل هممون نمیشه ❤️🫶🏻

بله شامل همه‌نمیشه‌ شغل شما صبر و حوصله بسیار بیشتری میطلبه ولی من قبول دارم بعضی‌از‌ مراجعین‌هم‌ اصلا حرف حساب رو نمیفهمن 

دوباره امروز زنده ام،،دوباره تو را بر شانه های خویش حمل میکنم ای زندگی ❤️🌱

من بهت حق میدم کار خوبی کردیهمین جا رو نگاه کن همه همش نوشتن چون تحت فشارن چون فلانن چون بیسارن،خوب ...

ولی بعضی از کادر درمان به شدت بی ادب وفحاشن یعنی مامایی که سرزایمان اولم پیشم بود رو هرشب لعنت میکنم خداخیرش نده

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من بهت حق میدم کار خوبی کردیهمین جا رو نگاه کن همه همش نوشتن چون تحت فشارن چون فلانن چون بیسارن،خوب ...

یعنی عاشقتم که حرف دلمو زدی دختر ❤️واقعا یه لحظه خودشونو بزارن جای ما که این بشر چند ساعته شیفته الانم که مراجعه کننده ماشالا از در و دیوار می‌باره بعد میان قیافه میگیرن و توهین میکنن

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی 🌌🌕

تجربه خود من اینه خیلیا انگار طلب دارن از ملت

پرافادن جوری ک خود دکتر خیلی متواضع تر

ی حرفو دوبار تکرار کنی بدجواب میدن 

ولی همین روزا بود ک بهترین پرستارا رو دیدم تو بخش آی سیو ،همین الانشم دعای خیر دارم براشون از بس بادرک بودن و دلسوز

🌿azpmمم،سگ از هر جهتی پاس کند از همان سو  می ترسد...

واقعیت کادر درمان با این همه شیفت و حقوقی که دارن توقع بیشتری نمیشه داشت. همینطوریش هر نفر داره جای ...

آره.هی میشینن پشت این میز بلنده،نیششونو وا میکنن.ملتم سر در گم .نمیدونن چه کنن.تازه میان گله میکنن.