2777
2789
دقیقا همینه 😐🙁 یه جوری انتظار دارن که در عرض یه ثانیه کارشون راه بیوفته که انگار چه خبره

ما کارمون حقوقیه طرف از در میرسه میگه بچه خونه گذاشتم زودباش کارمو راه بنداز انگار پرونده حقوقی رو میشه دو ثانیه حل کرد با این عجله  کافیه به اشتباه حرفی بزنیم کلا ما رو میشوره  می‌زاره کنار.به پول دادن هم میرسه که انگار ما هزینه نداریم و فتوسنتز میکنیم.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

من پذیرش هتلم با مهمان بیشعور هم سرو کار داشتم

یه مهمان اومد کارت اتاقشو خواست تحویل بده پرت کرد رو میز !!! تازه موقع تحویل اتاق هم حوله رو کثیف کرده بودن قبول دار نمیشد خسارت بده 

حوله رو پرت کرد وسط لابی

نمیخوام بمیرم ولی نمیخوام اینجوری زندگی کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما کارمون حقوقیه طرف از در میرسه میگه بچه خونه گذاشتم زودباش کارمو راه بنداز انگار پرونده حقوقی رو م ...

متاسفانه یه سری آدمها حس میکنن دنیا بر مدار اونا میچرخه

چه در محیط درمان چه اداره چه خانواده و ...

ولی بعضی از کادر درمان به شدت بی ادب وفحاشن یعنی مامایی که سرزایمان اولم پیشم بود رو هرشب لعنت میکنم ...

بله تو هر صنفی آدم بد هست ممکن بعضی هاشون بد باشن

ولی خیلی هاشون هم به شدت خوب و زحمت کش هستن 

ولی متاسفانه قدرشون دونسته نمیشه

اونا که نمیدونن اونا فکر میکنن شماها کم‌کاری میکنید یا اون پشت مشتا قایم شدین دارین خوش میگذرونید

ما مریض نیستیم یا درس نخوندیم که بریم پشت قایم شیم به کارشون رسیدگی نکنیم واقعا میگم منتی نیس و با جون و دل هر روز میرم سر کار همیشه سعی میکنم با لبخند با بیمارا حرف بزنم آرامش بدم بهشون همیشه خدا شاهده از همه که خون گرفتم یه شکلاتی چیزی بهشون دادم می‌دونم شاید خیلی جاها این کارا رو بکنن ولی این حس خوب به خود من هم منتقل میشه 

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی 🌌🌕
تو بیمارستان همه جور آدمی میاناونام تو اون شرایط خستن و بی حوصلهاگه با همشون دهن به دهن بزارین که نم ...

همیشه جوابشونو با آرامش دادم ولی وقتی من دارم زحمت میکشم و در قبالش حقوق میگیرم اون خانم حق توهین نداشتن 

همه همکارام میگفتن از تو بعید بود دعوا کنی 🙁

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی 🌌🌕

بلاخره شمام خسته میشی در طول کار کردن و خوب یه جاهایی واقعا اعصاب ادم خورد میشه 

ولی اینکه یه کادر درمان کلا حوصله نداشته باشه و بیمار براش اهمیتی نداشته باشه این بده وطلبکار بیمار باشه دور از جون شما بعضیاشون واقعا بداخلاقن 

خود من برای زایمانم پرستاری که کارای قبل عملمو انجام میداد فوق العاده بی اعصاب و بی ادب ولی پرستاری که بعد زایمان مسئولم بود اونقدر خوب بود و باحوصله 

17شهریور صبح قشنگی بود وقتی فهمیدم تو رو دارم خدایا شکرت ❤ خوشبختی یعنی یه دنیا قشنگی رو توی دلت حمل کنی .اخرای پاییز فهمیدیم نی نی مون یه دختر کوچولوی ناز که توی دلم و اومده بشه همه زندگی مامان و باباش ❤👪 ماه قشنگه بهاریمون  403/20  قدم روی زمین گذاشت 😍مامان تو بودن چقد شیرین مثل عسل ❤
آزمایشگاه ک جز کادر درمان نیست شما یا رگ گیری میکنید تا نمونه ها را میزارید تو دستگاه اون نتیجشو می ...

ایشون گفتن غیر از کادر خودشون به خاطر مرخصی همکارها مجبورن تو پذیرش هم باشن

آزمایشگاه هم به نوعی کادر درمانن دیگه

ما مریض نیستیم یا درس نخوندیم که بریم پشت قایم شیم به کارشون رسیدگی نکنیم واقعا میگم منتی نیس و با ج ...

من نمیگم شما انجام میدین میگم مردم چنین حسی دارن مثلا الان  بانک هم میرن ببینن صندلی کارمندا خالی هی زیر لب غر میزنن یا فحش میدن که برای چی پول میگیرن حتما رفتن اون پشت مشتا قایم شدن تا از زیر کار در برن کلا صبرمون تو مسایل کمه شما هم یکم ازنظر ویتامین اینا بدنتو تقویت کن وخوب استراحت کن تا سریع خالی نشی تا با اولین تلنگر بهم نریزی واینکه همون مهربونیتو بیشتراز قبل  تو‌کلام هم نشون بدی اکثرا درک میکنن مگه اینکه اعصابشون کلا تعطیل باشه 

اولین دلیلش اینه مردم اکثرا تو بدترین شرایط جسمی و روحی با کادر درمان سر و کار دارن 

دومم اینکه وضعیت خدمات درمانی تو کشور ما مخصوصا تو قسمت دولتی زیادی مفت و بدون برنامه است 

درسته درمان باید در اختیار همه اقشار جامعه با هزینه مناسب قرار بگیره اما بدون برنامه بودنش باعث میشه هم کادر درملن تحت فشار قرار بگیرن بخاطر توقعات بیجا و حجم زیاد مراجعه بی دلیل هم خود بیمارای اورژانس نتونن خدمات مناسب بگیرن