2777
2789
قبلش بگم که من کلا خیلی با صبر و حوصلم و چندتا مورد دیدم که بیمارا خیلی بد رفتاری میکنن و با صبر و آ ...

یقه گرفتی؟😐

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون آدمی که مریض داره خیلی نمی‌تونه به اعصابش مسلط باشه و ناراحته به خاطر همین اکثر مردم وقتی که کارشون به بیمارستان و کادر درمان می‌رسه اعصاب و حوصله درست حسابی ندارند

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

شما کادر درمانی ها هم خیلیاتون بداخلاقید آدم جرات نمیکنه یه چیزی ازتون بخاد انگار طرف گناه کرده که مریض شده یا عزیزش رو تخت بیمارستانه واسه یه ترخیص و امضا آدمو هفت ساعت معطل میکنید دل خوشی ازتون ندارم ببخشید 🤣

دوباره امروز زنده ام،،دوباره تو را بر شانه های خویش حمل میکنم ای زندگی ❤️🌱

اتفاقا امروز منو همکارم داشتیم همین حرفو می‌زدیم که چرا مردم به ما میرسن بی اعصاب میشن. ولی در کل مر ...

دقیقا همینه 😐🙁 یه جوری انتظار دارن که در عرض یه ثانیه کارشون راه بیوفته که انگار چه خبره

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی 🌌🌕
کسی که چشمش توسط خرده کاشی بریده شده باشه بیشتر قسمت سفیدش خون نیاد و تار ببینه و قرار باشه عمل کنه ...

خدا رو قسم میدم به حق نور دو چشم یعقوب نبی که به برکت پیراهن یوسف روشن شد چشمای این بنده خدا هم صحیح و سالم و روشن شه

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

چون تو بدترین شرایط میان پیش شما،تو نداشتن سلامتی 

و اینکه قبول کنید ی سری از کادر درمان ب شدت بی وجدانن و حال بیمار رو درک نمیکنن

🌿azpmمم،سگ از هر جهتی پاس کند از همان سو  می ترسد...

قبلش بگم که من کلا خیلی با صبر و حوصلم و چندتا مورد دیدم که بیمارا خیلی بد رفتاری میکنن و با صبر و آ ...

حس میکنم داری قضیه رو از سمت خودت تعریف  میکنی من چن بارشده رفتم  جایی که کادر درمان اصلا رسیدگی نمیکنن و اصلا درست صحبت  نمیکنن فقط  میپیچونن من توی بیمارستان ها زیاد دیدم 

زمانی که مادر بشی تازه میفهمی عشق واقعی یعنی چه😊

به جای یقه گیری سرعت کارتو می بردی بالا بهتر نبود 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

آخه از بس ما این ور اون ور تو اداره و هر جا میریم ،ما رو میکارن اون پشت حوصله هم ندارن جواب بدن بخاطر زیادی ارباب رجوع،آدم بعضی وقتا حس میکنه طرف مقابلش احساس رییس و مرئوس داره،البته من تو شرایط شما نبودم حتما خانمه هم یه سری مشکلات از طرف شخص دیگه داشته که مثل دومینو روی شما خاای کرده

چرا اینقده بیخیالید نسبت به اجنبی هایی(افاغنه) که کشورتون رو گرفتن،می دونید چقدر صرف یارانه آب و برق و گاز و بنزین آرد ونان و خدمات شهری میشه،مالیات هم که صفر درآمدشون اول تا آخر ماله خودشون،فک کنین چقد از حقوق ما ایرانیا ادره مالیات داره برمیداره ،اون وقت اینا...چرا باید یه بیگانه از این یارانه که مربوط به مردم کشوره استفاده کنه،میدونید الان دیگه کارگرای بدبخت قدیم نیستن استاد کار تمام کارای بنایی شدن که کارگر ایرانی هم زیردستشون قبول نمیکنن،انواع فروشندگی،خیاطی و چی و چی،چقدر خونه و مغازه دارن اونم چند طبقه،با شاگردی تو  خیلی کارا دارن استاد کار میشن و جوون ایرانی بیکار میشه،میدونید چرا صاحب خونه ها اجاره خو نه ها رو بالا میبرن چو یه خانواده افغان با تعداد بالا بهتر و بیشتر اجاره میده تا یه زوج تازه عروس ایرانی،کشورتون رسما تقدیمشون کردین .شمایی که دلسوزی میکنید میگید زمین خداست بخواین برین کشور دیگه بگید زمین خداست از لب مرز رد شی خونت گردن خودته،تویی که شعور و فهم نداری عواقبش رو ببینی لطفا جانب داری نکن و دهنت رو ببند...من معترضم،چرا محله ما اینقد افغانی داره میدونید هفتگی چقدر تو صف نونوایی معطل میشم،وقتی خرید میرم افسوس میخورم چرا هموطن من نباید فروشنده باشه،چرا تو پارک بچه من نمیتونه بازی کنه،یکی بیاد دعا نویس محله ما رو جمع کنه،هر کشوری بخوان برن از صد تا فی،لتر رد میشن،حالا اینجا فِرت و فِرت اقامتشون تمدید میشد طرف سه تا از جداش همین جا دنیا اومدن،تا کسایی که بهشون خونه اجاره میدن ادب نشن وضع همینه،یه سایت بزارین برای گزارش مردمی،خونه ها رو هم پلمپ و جریمه کنید وگرنه هرچی اخراج کنید دوباره برمیگردن،ولی وقتی جا نداشته باشن...یه مستند تلویزیون دیدم حتی چوپان ها افغان شدن یعنی یه ایرانی نمیتونه این کار رو بکنه واویلا دیگه معلومه چه خبر میشه،وقتی کسی به کشورای اروپایی غیر قانونی مهاجرت میکنه حتی تو دریا غرق بشه خونش پای خودشه اما اینجا اگه بهشون بگی برو کشورت ناراحت میشن

شما کادر درمانی ها هم خیلیاتون بداخلاقید آدم جرات نمیکنه یه چیزی ازتون بخاد انگار طرف گناه کرده که م ...

درکت میکنم عزیزم بعضی از همکار هامون متاسفانه خیلی بد اخلاقن ولی این شامل هممون نمیشه ❤️🫶🏻

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی 🌌🌕

عزیزم یه سوال میتونم بپرسم اگ دوس داشتی جپاب بده

من روتین پوستی دارم و پوستم تا قبل شروع این قرصا مشکلی نداشت ولی الان جوش التهابی زدم به مقدار زیاد

از کدوم یکی از این قرصاص به نظرت؟

ویتامین د.  اهن. مولتی ویتامین. امگا ۳. 

خب همون اول کاری بهش گفتی نیم ساعت بشین ،اخه نیم ساعت برای پذیرش بشینی خیلیه وقتی میبینی جو متشنجه بگو بشین چند لحظه نوبتت بشه صدات میکنم بعدشم خیلی زود از کوره دررفتی

اینقدر بدم میاد وقتی دارم با آهنگ میخونم،،،خوانندهه اشتباه میخونه
آزمایشگاه ما جزو آزمایشگاه های شلوغ چند تا از نیرو هامون هم رفتن مرخصی زایمان و. ... واقعا داریم از ...

آزمایشگاه ک جز کادر درمان نیست 

شما یا رگ گیری میکنید تا  نمونه ها را میزارید تو دستگاه اون نتیجشو میده چه کار درمانی تو آزمایشگاه انجام میشه ؟

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید .