2777
2789
عنوان

همستر کلاه بردار ازاب درومد

| مشاهده متن کامل بحث + 2280 بازدید | 115 پست
اول که سایت عمومیه اگر میخوای شخصی باشه برو شخصیدوم وقتی توی کلمه یه حرف چننند بار تکرار بشه نشانه ...

اینکه من توی پست قبلیم به اون صورت نوشتم دلیلش این بود که استارتر تاپیکی که داشتم راجع بهش صحبت می کردم دقیقاً به همون شکل این جملات رو نوشته بود‌.

خوب بود قبل از اینکه بخواید نیتم رو قضاوت کنید منظورم رو می پرسیدید.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

وقتی کسی روی پست من ریپلای می کنه عقیده‌ی شخصیم اینه که اگر پاسخی دارم بیان کنم و سایت هم بهم این اج ...

حالا گیریم دونفر بگن پولدار میشیم با همستر 

اینکه همچین کامنت زشتی آدم بذاره ک دلم میسوزه و فلان یعنی سطحی نگره و حرص بقیه رو میخوره 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدیدا دیگه کسی نمیتونه ی تاپیک بزنه همیشه تهش ب مسخره ترین حالت ممکن ب بحث و جدل کشیده میشه

واقعا فکر نمیکردم ی تاپیک ساده چندین نفرو حرصی کنه😂

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
شما هم تو نی‌نی سایت نت مصرف نکناینجا که فقط تاپیک خیانت و مادرشوهرهبقیشم داستانای دروغ و ساختگی

من بابت چطور استفاده کردن اینترنتم از کسی اجازه نمی گیرم و توی سایت مطالب مهم تری از چیزهایی که عنوان کردید رو دنبال می کنم.

راستش برامم اهمیتی نداره که شما کجا و چجور اینترنتتون رو مصرف می کنید ولی احساس کردم به خاطر اینکه هنوز به نتیجه‌ی دلخواهتون نرسیدید میخواید با جمله‌ی " یه بازی بود دیگه یا میشه یا نمیشه" دل خودتون رو خوش کنید تا بابت نت به کنار اون وقتی که صرف کردید افسوس نخورید.

آخه قبلاً خیلی براتون حیاتی تر بود و دوست داشتید صدرصد نتیجه بگیرید ولی الان معتقدید یا میشه یا نمیشه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

شما بیشتر ازهمه پیگیری 🤣ما نهایتا میریم س ساعت یبار ی سر میزنیم شما ک جا انداختین تو ربات

والا اونی ک پلاسه اینجا مشخصه

از تعداد تاپیک و مدام ریپ زدن...

وقتی فشاری شدی:☹️😂

نمیخونمتا ریپ نزن اذیت میشی😂❤️

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)
والا اونی ک پلاسه اینجا مشخصهاز تعداد تاپیک و مدام ریپ زدن...وقتی فشاری شدی:☹️😂نمیخونمتا ریپ نزن اذ ...

لااقل اگر من اینجا هستم عقده هامو سر کاربرا خالی نمیکنم

یا مثل تو حرفای بیهوده نمیزنم تاجایی ک بتونم درمورد تاپیکشون کمک میکنم 

شما برو نگران طرز رفتار و شخصیت خودت باش اینجا ک مجازیه ولی تو جامعه کسی نیست ک تحملت کنه 

ب سلامت

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
من بابت چطور استفاده کردن اینترنتم از کسی اجازه نمی گیرم و توی سایت مطالب مهم تری از چیزهایی که عنوا ...

ماعم مجبور نیستیم بابت ربات به کسی جواب پس بدیم

بقیه یجور رفتار میکنن انگار طلب دارن

اتفاقا ما از اولشم حرفمون همین بود

چون نه سرمایه ای میزاریم نه وقت و نت زیادی میخواد

تهش چه چیزی بشه چه نشه ضرر نکردیم

فقط شانسمونو امتحان کردیم

فهمیدنش سخت نیست اصلا

شما اگه تست کرده بودی میدونستی نت نمیخواد

هر چندساعت یکبار بهش سر میزنی و تموم

تو نی‌نی سایت اینترنت بیشتری مصرف میکنیم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

شما ی جوری ابراز دلسوزی کردی ک انگار فرق شوخی و جدی رو متوجه نشدین با عقل جور درنمیاد کسی با ی ربات ...

نمیدونم برای چندمین بار ولی باز هم عرض می کنم استارتر تاپیکی که من راجع بهش صحبت کردم خودش اعتراف کرد که جدی صحبت می کنه. 

اونوقت شما بیشتر از خودش از شوخی یا جدی بودن حرفش خبر دارید؟؟

من بابت چطور استفاده کردن اینترنتم از کسی اجازه نمی گیرم و توی سایت مطالب مهم تری از چیزهایی که عنوا ...

ولشون کن

همونموقعم اینا چرت زیاد میگفتن الان انتظار داری گوش بدن؟

اخرشم یا نفرینت میکنن و میسپرنت ب خدا یا میان میگن بی ادبی و فلان😂😂😂

همش نشون از حرص زیاده...

شما نظر دیگه ای بجز یا میشه یا نمیشه داشتین؟ 

خب طبیعیه یا میشه یا نمیشه 

لااقل اگر من اینجا هستم عقده هامو سر کاربرا خالی نمیکنمیا مثل تو حرفای بیهوده نمیزنم تاجایی ک بتونم ...

بیا نگفتم...😂😂😂

برو عزیزم برو😂

بیا نگفتم...😂😂😂برو عزیزم برو😂

شما برو مدال نداشتن همسترو اونور واست گذاشتن برو بگیر بدو

عزیزدلم اگ تند صحبت کردم منظور بدی نداشتم، اون کامنتت با این طرز صحبتت در تضاده!💙حیف نیست خانم محتر ...

خواهش می کنم عزیزم منم ناراحت نشدم و متوجه شدم بابت طرز بیانم دچار سوءتفاهم شدید.

اگر بد منظورم رو رسوندم و ناراحتتون کردم معذرت می خوام چون هدفم چنین چیزی نبود.

ولشون کنهمونموقعم اینا چرت زیاد میگفتن الان انتظار داری گوش بدن؟اخرشم یا نفرینت میکنن و میسپرنت ب خد ...

حرص زیادو اونی داره که میاد الکی نظر میده

وقتی کسی این رباتو نداره و نمیدونه چیجوریه

چه اصراری داره حتما نظر بده و شرکت کنه

اگه بده و خوشتون نمیاد رد شین برین خب

بزور نظر میدین بعد آخرش به بقیه میگین حرص زیاد دارن😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

خواهش می کنم عزیزم منم ناراحت نشدم و متوجه شدم بابت طرز بیانم دچار سوءتفاهم شدید.اگر بد منظورم رو رس ...

فدای سرت🫂💙

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙