2777
2789
عنوان

همستر کلاه بردار ازاب درومد

| مشاهده متن کامل بحث + 2280 بازدید | 115 پست
والا من شوخی احساس نکردم در صحبت هاشون حالا اینکه شما به خاطر اینکه متوجه شدید مصرف نتتون بیهوده بود ...

مصرف نت؟ 😅

خانمه مایه دار چس تومن نت دیگه این حرفارو داره!؟ 

س، ساعت یبار یک دیقه میریو میای چ نتی اخه 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
حالا تو از چی میسوزی که اینقدر با حرص حرف میزنی؟

شما از چی سوختی که به خودت زحمت دادی و وارد مکالمه ی من با یه کاربر دیگه شدی؟؟

در ضمن من با حرص صحبت نکردم ولی حق میدم بالاخره مجازیه و نمیشه متوجه لحن گفتار شد.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من شوخی احساس نکردم در صحبت هاشون حالا اینکه شما به خاطر اینکه متوجه شدید مصرف نتتون بیهوده بود ...

مصرف نت ما برا ربات همستر کمتر از حرص و جوشیه ک شما میخوری و کامنت میذاری از حرص 

نگران نت ما نباش شما عزیزم 

اینجا شوخی میکنن میخوان پولدار بشن شما شوخی رو متوجه نمیشی و نمیگیری تقصیر خودته 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
مصرف نت؟ 😅خانمه مایه دار چس تومن نت دیگه این حرفارو داره!؟ س، ساعت یبار یک دیقه میریو میای چ نتی اخ ...

چنان گفت مصرف نت😂سازنده همستر اگ فهمید از جهان لف میده کلا😂 باز خداروشکر حرص نت نمیخوریم ماها😂😂

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
چنان گفت مصرف نت😂سازنده همستر اگ فهمید از جهان لف میده کلا😂 باز خداروشکر حرص نت نمیخوریم ماها😂😂

😂😂🤦🏾‍♀️دقیقا 

واسه دوزار نت دارن جوش میزنن

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
تا اونجایی که من اطلاع دارم این پروسه خیلی بیشتر از ۳ ماه و خورده ای طول کشیده، ولی شما همچنان امیدو ...

طبق چیزی که تو کانال خوندم تقریبا 120 روز بود

دفعه قبل هی گفتن الکیه و فلانه از دست دادیمش

ایندفعه شانسمونو امتحان میکنیم. ضرری نداره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

ماهایی هم ک همستر داریم شدیدا دلمون براتون میسوزه ک ایقد قلبت سیاهه و حرص میخوری😂😂قطعا اگ لیست بشه ...

شما از کجا اطلاع دارید که من به نداشتن همستر مفتخرم؟؟

متوجه این حجم از اطمینان در صحبت هاتون نمیشم مثل اینکه خیلی ساله من رو میشناسید ولی من نمیدونم.

مطمئن باش اینقدر بدبخت نیستم که بخوام از خوشحالیه هم وطن هام ناراحت بشم و افسوس بخورم منتهی نخواستم روی چیزی که ازش مطمئن نیستم وقت بذارم.

ولی امیدوارم شما به نتایج زحماتتون برسید.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

شما از چی سوختی که به خودت زحمت دادی و وارد مکالمه ی من با یه کاربر دیگه شدی؟؟در ضمن من با حرص صحبت ...

اول که سایت عمومیه اگر میخوای شخصی باشه برو شخصی

دوم وقتی توی کلمه یه حرف چننند بار  تکرار بشه نشانه تاکید و حرصه که دیدید گفتم  

شما هم تو نی‌نی سایت نت مصرف نکن

اینجا که فقط تاپیک خیانت و مادرشوهره

بقیشم داستانای دروغ و ساختگی

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

شما از کجا اطلاع دارید که من به نداشتن همستر مفتخرم؟؟متوجه این حجم از اطمینان در صحبت هاتون نمیشم مث ...

شما ی جوری ابراز دلسوزی کردی ک انگار فرق شوخی و جدی رو متوجه نشدین 

با عقل جور درنمیاد کسی با ی ربات ب خونه و ماشین برسه اینو شماهم میدونی ماهم میدونیم

والا ماهایی ک انجام میدیم انقدر دقیق امار نداریم جالبه شمایی ک مثلااا انجام نمیدی اطلاعاتت بیشتره😂

بله مطلعم چون اطرافیانم راجع بهش صحبت می کنن.

راستش متوجه نمیشم چیش عجیب و خنده داره.

مصرف نت؟ 😅خانمه مایه دار چس تومن نت دیگه این حرفارو داره!؟ س، ساعت یبار یک دیقه میریو میای چ نتی اخ ...

اولاً که درست صحبت کنید، بعدشم من یادم نمیاد راجع به وضع مالیم به شما اطلاعاتی داده باشم.

احتمالاً خودتون به این نتیجه‌ی غلط رسیدید.

ثانیاً شما از کدوم سرویس اینترنت تهیه می کنید که اینقدر براتون ارزان و بی ارزشه؟؟ لطفاً به ماهم معرفی کنید استفاده کنیم.

شما از کجا اطلاع دارید که من به نداشتن همستر مفتخرم؟؟متوجه این حجم از اطمینان در صحبت هاتون نمیشم مث ...

عزیزدلم اگ تند صحبت کردم منظور بدی نداشتم، اون کامنتت با این طرز صحبتت در تضاده!💙

حیف نیست خانم محترم و مهربونی مثل شما بیاد بگ دلم ب شدت میسوزه برا اونا و فلان؟!

معمولا کسی میگ ک کلا خوشحال میشه از شکست دیگران چ در زمینه درس چ در زمینه تلاش چ در زمینه چیز کوچیکی مثل همستر 

منی ک همستر دارم و والا زیادم نمیرم توش، با دیدن کامنتت گفتم چرا ایشون ایقد با ی کینه انگار میحرفن، و باور کن کمتر کسی رو دیدم آرزوی پولدار شدن داشته باشه با همستر!! 

همستر چ نتیجه بده چ نده هیچ ضرری نزده ب ما، ضررش برا اون ی عده هست ک زندگی رو ب کل ول کردن و تو بات پلاس شدن و اون ی عده ک همستر ندارنا ولی هعی حرص و جوش میخورن چرا بقیه همستر دارن 

مصرف نت ما برا ربات همستر کمتر از حرص و جوشیه ک شما میخوری و کامنت میذاری از حرص نگران نت ما نباش شم ...

وقتی کسی روی پست من ریپلای می کنه عقیده‌ی شخصیم اینه که اگر پاسخی دارم بیان کنم و سایت هم بهم این اجازه رو میده.

اینکه شما متوجه شوخی و جدی نمیشی به من مربوط نیست ولی من به خودم مطمئنم و میدونم میتونم تشخیص بدم.

اولاً که درست صحبت کنید، بعدشم من یادم نمیاد راجع به وضع مالیم به شما اطلاعاتی داده باشم.احتمالاً خو ...

به شما بی احترامی کردم ک میگی درست صحبت کن؟ 

نت بی ارزش نیست ولی واسه ی دقیقه مصرف کردن تو ربات هم چیز ارزش داری ب حساب نمیاد 

من ی تاپیک زدم ی سوال ساده پرسیدم دلیل این همه عقده رو نمیفهمم واقعا