2777
2789
عنوان

همستر کلاه بردار ازاب درومد

| مشاهده متن کامل بحث + 2280 بازدید | 115 پست
عا بخدابعد اعتقاد دارن اصلااا پیگیرش نیستن ی بازیه دیگه😂

شدیداً دلم برای اون کاربر هایی که تاپیک می زدن پولدار میشیممم خونه میخریممم ماشین میخریممم میسوزه.

همچنان امیدوارم یچیزی بهشون برسه وگرنه عواقب روحی روانی بدی داره براشون.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

همبنو بگو چه بیکاره تازه تاپیکم میزنه برا همستر🤦🏻‍♀️😂

ای بابا معذرت میخوام مزاحم وقتتون شدم شما داشتین رو موشک جدیدتون کار میکردین ما بیکارا وقتتونو گرفتین 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شدیداً دلم برای اون کاربر هایی که تاپیک می زدن پولدار میشیممم خونه میخریممم ماشین میخریممم میسوزه.هم ...

تو این دوره زمونه بااین کارا نمیشه خونه خرید اوناهم ب شوخی میگن شما چرا جدی میگیری از، ی ربات توقع چقدر دارین مگه؟ 🤣

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
حالا تو از چی میسوزی که اینقدر با حرص حرف میزنی؟

اینا همونایین ک صبح تا شب جا انداختن تو ربات اینجا فاز مایه دارارو گرفتن توجه نکن 

فقط اونایی ک افتخاره براشون ک همستر ندارن

همستر پروژه مطمعنی هست خیالت راحت 

ایردراپش داره تکمیل میشه

کیف پول هم حتما وصل کنید وگرنه توکن هاتون میپره

چ ارزون چ گرون هیچ ضرری نداشته برامون... ی ۳ ساعت ی بار چند مین آدم میره سر میزنه ضرر نمیزنه ب زندگیش ک ی سریا ایقد خودشونو آتیش میزنن... طرف ۲۴ساعت تو نی نی سایته بعد حرص میخوره ک همستر داره وقتتون رو میگیره  

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
فقط اونایی ک افتخاره براشون ک همستر ندارنهمستر پروژه مطمعنی هست خیالت راحت ایردراپش داره تکمیل میشهک ...

دقیقاااا اینا چسی ناشتان فقط 

ادا های الکی 

عا بخدابعد اعتقاد دارن اصلااا پیگیرش نیستن ی بازیه دیگه😂

شما بیشتر ازهمه پیگیری 🤣

ما نهایتا میریم س ساعت یبار ی سر میزنیم شما ک جا انداختین تو ربات 

شدیداً دلم برای اون کاربر هایی که تاپیک می زدن پولدار میشیممم خونه میخریممم ماشین میخریممم میسوزه.هم ...

ماهایی هم ک همستر داریم شدیدا دلمون براتون میسوزه ک ایقد قلبت سیاهه و حرص میخوری😂😂

قطعا اگ لیست بشه کلی کشته میده یکیش شمایی اونم از حرص زیاد

چ همستر بازا چ اونایی ک ندارن هیچ افتخاری نداره، نمیدونم چرا فک میکنید همستر ندارید افتخاره 

همستر هم پولدار نمیکنه ی پروژه مربوط ب ارز تلگرامیه ک فروش میره بعدا مث نات کوین و.. 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
پروژه نات کوین هم سه ماه و خورده ای طول کشیده بودواقعی بود و خیلیا پول به جیب زدنکسی که از این چیزا ...

تا اونجایی که من اطلاع دارم این پروسه خیلی بیشتر از ۳ ماه و خورده ای طول کشیده، ولی شما همچنان امیدوار باشید کسی مانعتون نمیشه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

تا اونجایی که من اطلاع دارم این پروسه خیلی بیشتر از ۳ ماه و خورده ای طول کشیده، ولی شما همچنان امیدو ...

والا ماهایی ک انجام میدیم انقدر دقیق امار نداریم جالبه شمایی ک مثلااا انجام نمیدی اطلاعاتت بیشتره😂

حالا تو از چی میسوزی که اینقدر با حرص حرف میزنی؟

😂😂😂 واقعا

کاش ی لیوان آب بخوره بعد بیاد سایت 

تو این دوره زمونه بااین کارا نمیشه خونه خرید اوناهم ب شوخی میگن شما چرا جدی میگیری از، ی ربات توقع چ ...

والا من شوخی احساس نکردم در صحبت هاشون حالا اینکه شما به خاطر اینکه متوجه شدید مصرف نتتون بیهوده بوده میخواید اینطوری خودتون رو آروم کنید بحثش جداست.

ماهایی هم ک همستر داریم شدیدا دلمون براتون میسوزه ک ایقد قلبت سیاهه و حرص میخوری😂😂قطعا اگ لیست بشه ...

ن یکیش ایشون نیست چون جلوترازهمه ماها نقدش میکنه🤣

ندارم ندارم الکی فک کردن داشتنش جرمه و نداشتنش باکلاسی ک انقدر تاکید داره ک ندارش