2777
2789
عنوان

همستر کلاه بردار ازاب درومد

| مشاهده متن کامل بحث + 2280 بازدید | 115 پست
به شما بی احترامی کردم ک میگی درست صحبت کن؟ نت بی ارزش نیست ولی واسه ی دقیقه مصرف کردن تو ربات هم چی ...

بنده عقده ای نیستم لطفاً این صفات رو به من نسبت ندید.

من اون پست رو راجع به شما نذاشتم، راجع به استارتر یه تاپیکی بو  که چند ماه گذشته خونده بودم.

مگه شما طرز فکر یا تاپیکی مشابه ایشون داشتید که به خودتون گرفتید؟؟ نمیفهمم

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

حرص زیادو اونی داره که میاد الکی نظر میدهوقتی کسی این رباتو نداره و نمیدونه چیجوریهچه اصراری داره حت ...

اینا فک کردن مثلا اگر نداشته باشن شاخن و براشون اهمیت نداره 

اینا همونان ک تا همستر اومدن تک تک واسه مخاطباشون پیام رفت فلانی ب تلگرام پیوست😂

عنوان تاپیک من مشخص بود بدو بدو پرید تو ببینه چخبره بعدم ادا های مسخره شروع شد

اینا همه از کمبود میاد در سطحی نیستن بحث کنی باهاشون بیخیال

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنده عقده ای نیستم لطفاً این صفات رو به من نسبت ندید.من اون پست رو راجع به شما نذاشتم، راجع به استار ...

من ب شما نگفتم عقده ای عزیز منظورم شما نبودی معذرت میخوام اگر اینجوری برداشت کردین 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
حرص زیادو اونی داره که میاد الکی نظر میدهوقتی کسی این رباتو نداره و نمیدونه چیجوریهچه اصراری داره حت ...

من با شما نبود روی صحبتم😂

قبلا ام رو ایشون ریپلی کردم ولی خانم افسر جان قفل کردن تاپیکو

عوضش الان ریپلی کردم...

ولی مث اینکه شما علاقه زیادی داری ب لفظ بازی دوست عزیز درسته؟

چون اونجام دیدم مث اینکه اشتباها لفظ بازی کردید😂

شرمنده چون دیدم خیلی ب اعصابتون مسلط نیستید مجبور شدم اینو عرض کنم خدممتون...

شبتون بخیر🌱

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)

بجاش داگز لیست شد😎

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

پس زمینه تلگرامتو میفرستی؟

تو که باشی پیش من خنده به دردا میزنم حتی اون لحظه که از شکنجه ها جون میکَنم تو دلیلِ سبزِ ریشه امی تو خاک این کویرچرا خم شه قامتم، زرد بشه روح و تنم؟که جواب موندنم، اَرّه سر ساق شداگه فردایی باشه من با تو می سازمبرد من وقتیه که به تو می بازم توی این روزای شوم، شده کل آرزومروز آزادی بیاد حبس بشم تو بغلت بین دستات برسم به اوج پروازمبا لبات فاتحه ی هر غمیو می خونم من به آرامش وحشی چشات مدیونمیه پناهنده ی ترسیده ی تنهام اماپشت مرز تن تو تا به ابد می مونم منو از این غم جاودانه آزاد کن

خودمم هیچوقت درگیر این چیزا نکردم و نمیکنم.

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

وقتی سازندش بچه ۱۳ ساله باشه یه چرت میشه دیگه بچه بازی . خیرنبینن

😂🤦🏾‍♀️شایدم شایعس 

من با شما نبود روی صحبتم😂قبلا ام رو ایشون ریپلی کردم ولی خانم افسر جان قفل کردن تاپیکوعوضش الان ریپ ...

اینجا سایت عمومیه

اگه میخواین حرف خصوصی بزنین که کسی نبینه و جواب نده باید برین قسمت درخواست دوستی و پیام ها☺️

البته حق دارین فرهنگ جاهای عمومی رو بلد نیستین

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

ماعم مجبور نیستیم بابت ربات به کسی جواب پس بدیمبقیه یجور رفتار میکنن انگار طلب دارناتفاقا ما از اولش ...

باشه عزیزم به خودتون مربوطه موفق باشید.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

خودمم هیچوقت درگیر این چیزا نکردم و نمیکنم.

کار خوبی میکنی 

حالا اینا که خودتون نصبش نکردین چرا انقد حرص میخورین؟حسادت تا کی؟😂

فعلا که چیزی معلوم نیست و اگه الکی بود از کار میفتاد

بعدم‌ما وقتمونو هدر دادیم شما میسوزین؟

سوزش شما از چیزِ دیگه ایه

از خداتونه الکی باشه که پول تو جیبِ احدی نره چشم تنگا

خدایا شکرت