2777
2789
عنوان

همستر کلاه بردار ازاب درومد

| مشاهده متن کامل بحث + 2280 بازدید | 115 پست
من همستر ندارم اما نمیدونم چرا یه عده نسبت به اینایی که همستر بازی میکنن عقده گرفتن و مثل عقده ای ها ...

دقیقا خودشونم نمیدونن 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
اخه چرا دروغ میگید من که همچین تاپیکی ندیدم تا حالا والا ی رباته همین این ایردراپا اگه مثل نات کوین ...

چیزی که شما ندیدید دلیلی بر وجود نداشتنش نیست.

ولی من هم مثل شما امیدوارم نتایج خوبی حاصل بشه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستانهر کسی که این پیامو میخونهتا اخر بخونیدقضیه این ایردراپا شاید برای شما تازگی داشته باشه و ۹۹ د ...

ببخشید یه سوال 

پسرم حافظه مخفی توی تظیمات، حافظه مخفی تلگرامش رو پاک کرده همستر بالا نمیاد راهی هست درست بشه؟ 

انقد حسود و بخیلن بعضیا،جونشون درمیاد کسی یه پولی بهش برسه.حالا از نرسیده اینا دارن خودشونو پاره میک ...

😅👌🏽دقیقا 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥

خیلیاهم میگفتن داگزو ندارن ولی هرکیو میدیدی کنار اسمش ی استخون بود 😂💔

دوستانهر کسی که این پیامو میخونهتا اخر بخونیدقضیه این ایردراپا شاید برای شما تازگی داشته باشه و ۹۹ د ...

ماهم وقتِ خیلی کمی میذاریم والا

چن روزه بازی میکردم کلید بگیرم دیر کد میده منم حذفشون کردم الان خیلی راحتم.

دوس داریم پول بشه حالا هر چقد،ولی اگرم نشد ضرری نکردیم مگه کوه کندیم؟

خدایا شکرت

واقعا نمیدونم مردم چرا اینجوری ان

چی بهشون میرسه اگه اینجوری باشن😑

اصلا قابل درک نیستن

خیلی پیش اومده بقیه خیلی کارا کردن

که من انجام ندادم و سر درنمیاوردم

فقط گفتم موفق باشی

حالا اینا حتما باید بجنگن و حرفشونو ثابت کنن

خب که چی

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

واقعا نمیدونم مردم چرا اینجوری انچی بهشون میرسه اگه اینجوری باشن😑اصلا قابل درک نیستنخیلی پیش اومده ...

اصلا نمیدونم حالا اوکی تو نداریش ما دقیقا چیکارکنیم؟ مدال بدیم بهت؟ یا خجالت بکشیم از داشتنش؟ ب ما چچچچچ خب 

تاپیک کاملا واضحه تو ک نداری بیخود میکنی میای تو اصلا اومدی فدای سرت کنایه و عقده خالی کردنت چیه اخه 

حالا اینا که خودتون نصبش نکردین چرا انقد حرص میخورین؟حسادت تا کی؟😂فعلا که چیزی معلوم نیست و اگه الک ...

من خدایی نصب نکردم و امیدوارم هرکی داشته به اون چیزی ک میخواد برسه

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

من خدایی نصب نکردم و امیدوارم هرکی داشته به اون چیزی ک میخواد برسه

نه بابا ماهم که فعلا خبری نیست عزیزم😘😁

ولی کلا زورم میاد اینجوری حرص میخورن که مثلا زبونم لال قراره به ما پولی برسه به اینا نرسه😂

البته مثلاااا

فعلا که هیچی به هیچیه

خدایا شکرت