2777
2789
عنوان

از مادرشوهرم خوشم نمیاد همش با قصد و غرض و تیکه حرف میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 38 پست

ببین به معنای واقعی کلمه برات مهم نباشه وگرنه داغون میشی. من الان یاد گرفتم که واقعا این آدما هییییچچ اهمیتی برام نداشته باشن انگاری یه نفر پشت پنجره تقلا می کنه که در رو باز کن بیام تو ولی من اهمیت نمیدم و اون رو به حریمم راه نمیدم. مادرشوهر منم من رو تنها گیر میاورد بهم تیکه مینداخت و من تا مدت ها خودخوری می کردم چون عادت به این مدل روابط نداشتم فکر می کردم به یکی احترام بذاری مشکلی پیش نمیاد اما نمی دونستم بعضی آدما ذاتا مشکل دارن و واقعا نمی فهمن که رفتارشون چقدر زشته دیگه الان فقط حس دلسوزی می کنم نسبت به کسی که سن و سالی ازش گذشته اما هنوز دلش سیاهه و امیدی هم به بهبودش نیست و عمر زیاد کرده اما هیچی یاد نگرفته 

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
من انتظار ندارم اونطور باشه اما خسته شدم از این همه بدجنسیش اخه نمیدونی بخدا جلو من یبار به پسر مجرد ...

فقط کم محلی کن و کار خودتو بکن اگه حرفی بزنی نقطه ضعفت دستشون میاد و اذیتتون میکنن پس سکوت کن ولی محل نده همون کار قبلتو ادامه بده یعنی حرفات برام اهمیت نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ میدونم والا جاو عروس بزرگه اونقدر زرنگ و با ادبه و عاقل جلو من اینجوریه منم دفعه قبلی ن خندیدم ن چ ...

همون رفتارت از صد تا فحش بدتر بود

کار بسیار بجایی کردی 

دفعه بعد هم همینکار رو کن کم کم میفهمه

نهایت نهایتش بهش بگو خداروشکر شما که دارید مگه ندارید که منتظرید بچه ها براتون وسیله بگیرند؟

با بی حوصلگی بگو حتما داره که میاره دیگه میفهمه چیزی ازتو بهش نمیرسه ناامید میشه😁

✌ 👍😂میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

دوری و دوستی از کنارشون برید من شوهرم متنفرهههه کنار یکی از خانواده ها خونمون باشه از بس دخالت میکنن ...

منم شهر دیگه هستم‌ هفته لی یبار سر میزنیم یا اونا میان چرت و پرت میگن